Terhesség előtt álmodtatok babával? Ha igen az a gyermeketek volt?
Nem a gyerekem volt de álmodtam hülyeségeket babákkal. Pl elkezdett összemenni, és a végén már ilyen tenyérnyi volt, és betettem a hűtőbe. Meg hogy császárom lett és hosszába felvágták az egész hasam,a baba meg kidugta a fejét mint egy zsákból, hogy helloo.
És ez nem vicc, tényleg ilyen hülye álmaim vannak sokszor.
Egyébként az álmok nem a jövőt mondják meg, semmi misztikus nincs benne, simán a félelmeid és a vágyaid, vagy csak olyan dolog amit nagyon sokat csináltál előtte. Pl mikor pékségben dolgoztam karácsonykor... egész nap és álmomban is kenyeret szeltem, pocsék volt.
Ha pl sokat gondolsz babákra, a te babádra, akkor álmodhatsz babákkal.
Nekem is nagyon hülye álmaim vannak. 🙈
Míg nem született meg addig 2x is álmodtam, hogy épp szülök. De a szülés nem is volt meg hanem már csak az, hogy megvan a baba. Egyik alkalommal sötét fekete haja volt, de az én babámnak még most is alig van haja pedig 5 hónapos. :D
Aztán mikor megszületett az elején én csomószor azt álmodtam, hogy mikor alszom, akkor rajtam fekszik. Folyton az volt, hogy nem mertem megfordulni, mert mi van ha leesik rólam. 😅 aztán félkómásan rájöttem, hogy nem rajtam van hanem az ágyában. 😃
De ebben nincs misztikum, a vágyaitokat mutatja. Vágytál gyerekre, a lányra 50% esély volt, a másik meg fiúra számított azzal álmodott és bejött tök véletlen.
Ne legyünk már ostobák, ezért vannak a nők lenézve.
6
Nem vágytam egyik nemre sem jobban. Vetèlés utàn egy egészséges kisbabára vágytam,nem érdekelt milyen nemű. Egyszerűen éreztem,hogy fiú lesz. Ettől nem érzem magam ostobának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!