Milyen popsikrémet vettetek a születendő gyermeketeknek?
Kicsit fékezzen a védőnő... ilyen nincs, hogy KELL!!! Ha neked a Neogranormon volt szimpi, akkor azt vetted, ha nem válik be, akkor majd veszel mást. Van választék, hidd el. Az én választásom a Sudocremre esett, de ugyanúgy cink-oxodis popsikrém a Neogranormon, a Pezoderm védőkrém, a Naturland popsikrémjei, a gyógyszertári popsikrém, azt kensz a babád fenekére, amit TE jónak látsz és jónak tapasztalsz majd a használat során.
A terpeszpelenkát meg majd ortopéd szakember javasolja a gyereknek, lehetőleg miután már megszületett, mert ha jól értem a védőnő már a magzatnál megjósolta, hogy kell majd. Vicc kategória. A kisfiamnak kissé laza volt a csípője, csak tornáztatást javasoltak, többször voltunk UH-n, szakorvosnál, nem javasolták a pelust. Pedig többszörösen "veszélyeztett" volt, mert én csípőficamos voltam Pavlik-kengyellel, plusz császárral született a babám, ami szintén növeli a csípőproblémák esélyét. De mondom, a lazaság ellenére nem tetettek rá terpeszpelust, tornát és nagy terpeszes hordozót javasoltak. Tornáztattam és 5-6 hónapos korától időnként mei-taiban hordoztam, ha kellett, nem is kifejezetten a csípője miatt.
Húha, van gond.... a védőnőnél. Tényleg próbáld meg leállítani. Nálunk van Sudo, Neogranormon, Bepanten, gyógyszertári. Egyszer ez használ, máskor az használ. Legtöbbször a Sudot használjuk.
Te döntöd el, illetve majd meglátod, hogy a kisbabás bőrének melyik lesz jó.
Terpeszbetétes pelus persze, hogy nem kell, ha nem indokolt.
Mi is a gyógyszertári kikeverős popsikrémet használjuk amit a gyerekorvos ír fel, bevált nálunk is. A lányomnál amikor már szobatoszta volt de az oviban nem tudta rendesen megtörölni akkor soducremmel itthon bekentem ahol kicsípte a pisi és reggelre elmúlt a pirosság,
Terpeszpelus amíg nem indokolt, minek?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még meg sem született és megjósolta hogy kell a terpeszbetétes pelus. Szerintem túl van lihegve. Úgy érzem hogy lesz még több probléma a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!