Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy reagált a férjetek...

Hogy reagált a férjetek amikor elsőnek meglátta a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos én nem tudom, sürgősségi császár volt, a páromat nem is láttam közben, a babát pár másodpercre, aztán legközelebb 8 óra múlva adták ki. A párom volt a méregetésnél a babával, aztán hazament, másnap, kb 20 órával a szülés után találkoztunk hárman először.
2020. jan. 8. 23:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hogy hol szültél? :)
2020. jan. 8. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Sírt mindegyiknél.😍
2020. jan. 8. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Én sem láttam a páromat, altattak a császárnál, de anyumék is ott voltak, amikor a párom kezébe adták a lányunkat. Azt mesélte, hogy úgy remegett a párom, mint a kocsonya és sírt.

Mikor hazajöttünk, alig várta, hogy szedjem ki a hordozóból, a kezébe vette, és össze-vissza puszilgatta meg beszélt hozzá.

Ez még most is így van. Alig várja, hogy nyissa ki a szemét a baba, már kényezteti 🥰

2020. jan. 9. 06:38
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Kb. Ugyanez történt velünk is,mint az elsőnél,de örültem neki, hogy az aranyórát apával töltötte.
2020. jan. 9. 06:40
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Az első szülésnél anyukám volt velem, ő vitte ki a férjemnek megmutatni, meg volt hatódva.

A második szülés császár lett, elsőnek ő kapta meg a babát, a szülésznő csinált pár képet róluk, azokon látni hogy könnyes a szeme. :)

2020. jan. 9. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
62%

Császárom volt. (program)

Mikor meghallottuk felsirni, miis sirtunk, 5 mpre láttam a fiam mert elvittek, apuka ment vele mereckedni. Aztán 3 óra múlva hozták be pár percre.

2020. jan. 9. 11:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elsőt nem tudom, császár volt, kivitték a műtőből megmutatni neki. A másodiknál bent lehetett a műtét alatt, nem sírt ugyan, de fátyolos volt a tekintete rendesen :D utána ő ment a fiunkkal, míg engem összeraktak, gyakorlott apukakent már boldogan es önfeledten babazott amíg be nem hozhatta nekem az őrzőbe :)
2020. jan. 9. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Eléggé ki volt a férjem, nagyon nehéz szülés volt, megviselte őt is. Amikor kibújt, én nem tudtam megnézni annyira ki voltam és véreztem. Kérdeztem tőle, hogy szép és sírt, hogy igen szép. Utána vele volt több mint egy órát mert engem több helyen kellett összevarrni. Övé lett az arany óra. 🤗
2020. jan. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!