Mennyire emelgetitek 2 évesnél idősebb gyermeketeket ha a 2. babával vagytok várandósok és az apuka csak este ér haza?
Pl. fürdetésnél vagy hintáztatásnál vagy bármi más tevékenységnél.
Azért, ha hozzászokott a szervezet az emelgetéshez, akkor nagy baj nem történhet, ha nem vagyok veszélyeztetett terhes?
29 hkm
Csak a fürdőkádba teszem be veszem ki. Meg a wc-re ültetem ha épp oda akar pisilni.
babakocsit már nem használunk
lépcsőt mászni tud - szeret is-
ha nem vagy veszélyeztetett akkor se emelgesd sokat és hát egy kétéves már nagyon önálló is tud lenni.
Kétévesen már nem kell sokat emelgetni.Ha nem emelgeted,akkor sem lesz féltékeny a kistesóra. Ha igényli,ültesd az öledbe.
Ha nem vagy veszélyeztetett,akkor nem lesz tőle semmi bajod.
Persze, "csak" szeretgetésnél már nem veszem fel, legugolok vagy az ágyra ülök és odabújik mellém.
Nagyon szeret hintázni és hát oda még nem tud bemászni egyedül, azt meg én sem akarom, h a kistesó miatt legyen rossz érzése.
De akkor ez még belefér, talán.. Azért dokit majd még megkérdezem.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!