Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki télen szül az mibe hozza...

Aki télen szül az mibe hozza haza a korházból a babáját?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom, hogy hosszú ujjú bady, plüssrugi, overáll, vastag pléd, de bekészítek egy harisnyanadrágot és egy plusz pulcsit /kardigánt is.
2011. okt. 8. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
ha ruhájára vagy kíváncsi, amúgy hordozó, vagy beköthető mózes
2011. okt. 8. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Januári lányomat harisnya-hosszú ujjú body vastag téli kisruha, overál-sapka.

Se plédet se mást nem tettünk rá.

2011. okt. 8. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

December elejére várjuk a lányunkat, az alap a body, rugi, overál, sapka, pléd. Ha nagyon hideg lesz, a body hosszúujjas, a rugi vastagabb, esetleg egy vékonyabb nadrág vagy kardigán.

Mondjuk vicces, mert a fiam április elején született, hideg volt, és őt is nagyjából ebben a szettben hoztuk haza.

2011. okt. 8. 13:02
 5/8 A kérdező kommentje:
és az overál az milyen méretű legyen a legkisebb vagy attól egy kicsit nagyobb?ti milyet vettetek?
2011. okt. 8. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 5 hét múlva szülök, hazahozósként így tervezem: Egy body, ami trikó helyett szolgál, harisnya, hosszú rugi, sapka, és van egy hordozóba való kismacis jóóó meleg, puha kezeslábas bundazsák-féle, ennyi. Aztán autóshordozóba, és haza, negyed óra út. Otthon már meleg várja :)
2011. okt. 8. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem, 62-es overált vettünk hazahozósnak. Téli volt, bélelt.
2011. okt. 8. 13:19
 8/8 H.Orsolya ***** válasza:
Nekünk februári lesz a pici fiú. Overálból én nem veszem meg a legkisebbet. Szerintem a 62-es lesz a jó. Ha kicsit nagy is , legalább tovább tudod használni :)
2011. okt. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!