Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki miben hozza haza a babáját...

Ki miben hozza haza a babáját a kórházból?

Figyelt kérdés
Most pakoltam össze: pólya. pléd, textilpelenka, rövid ujjú body, hosszú ujjú rugdalozó, zokni, kardigán, sapka. Kell még valami? December 5-re várom édikét.
2008. nov. 6. 15:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Mi is dec. 5-re vagyunk kiírva és mi is hasonló dolgokat pakoltunk be: Hosszú újjú rugi, rövid újjú body, sapka, kesztyű, sál, textil pelus, kötött kardigán és ehez egy ugyanilyen kis nadrág, takaró és még egy kis overál mert nem tudjuk mennyire lesz hideg!

Minden jót nektek!!

2008. nov. 6. 15:49
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én dec.közepén fogok szülni.Következöket írtam össze mibe kell haza hozni:bady,rugdalozó,harisnya,kardi

gán,sapka,overall,takaró,textilpelus és amibe haza hozom(hordozó).

Kb. ennyi,könnyü szülést kivánok és kitartás mindjárt itt van a nagy nap!

2008. nov. 6. 16:11
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, hamar itt a nagy nap, már szinte mindent összepakoltam. Picit tartok tőle, de nagyon várom már a kicsi lányunkat.
2008. nov. 6. 16:29
 4/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a következőket raktam oda: bundazsák, pléd, textil mózes (a babakocsihoz tartozott), hosszú ujjú body (fehér), én fehér együttest vettem ami kifejezetten hórházból kihozós (ujjatlan rugdalózó + hozzá kocsikabát + hozzá volt abból az anyagból sapi, anyaguk bolyhos belselyű ), textil pelus. Zoknit, harisnyát is lehet oda tenni, bár én nem tettem oda, mert jövőhétre vagyunk kiírva. Sálat, kesztyűt szintén nem tettem, mert a bundazsák kezes-lábas, így nem kell külön kesztyű. Sálat azt lehet, hogy teszek oda. Először én is odatettem a pólyát, de aztán meggondoltam megem, mert hordozóba úgy sem fér úgy bele, a textil mózesbe meg ugyan éppen belefér, de akkor nem tudod úgy felöltöztetni. Mózes vagy hordozó nélkül meg ki sem adják a babát. Szóval én úgy gondolom, hogy a kis fehér együttes, rá a bundazsák, a textilmózesbe meg tattem még egy plédet is. Így biztos nem fázik meg.

39 hetes kismama.

2008. nov. 6. 17:02
 5/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs mózesem, így pláne jobban járok az overállal, mert hordozóban hozzuk haza. Kicserélem a pólyát. Köszönöm az ötletet.
2008. nov. 6. 17:32
 6/22 anonim ***** válasza:
Állítólag nem lehet mózesben hazahozni, mert a rendőr megbüntethet. Nincs bekötve, és nem is lehet. Állítólag a hordozó kötelező. Tud erről valaki valamit? Tapasztalat esetleg rendőrrel?
2008. nov. 7. 07:08
 7/22 anonim ***** válasza:
mi mózes-be tettük.pécs és baja között nagy a távolság és a babahordózóba egy csecsemő nem gondolom hogy kibírná a másfélórás utat.az ülésre tettük és fogtam hazáig.ezért a rendőr hidd el nem büntethet.
2008. nov. 7. 08:26
 8/22 anonim ***** válasza:
71%

miért ne büntethetne?

és bele gondoltál h egy esetleges ütközéskor megtudtad-e volna tartani a mozeskosarat??? mert a saját sulyodat se tudod,nemhogy egy mozeskosarat a kezedben..és a gyerek repült volna kifele...nem értem miért vagytok ennyire felelőtlenek,hála az égnek nem lett bajotok,de vigyázz jobban magatokra! vannak mozeskosarak,amelyben a gyermek biztonságosan rögzithető és a mozeskosár is az autóban,na azért nem büntet..

2008. nov. 7. 08:30
 9/22 anonim ***** válasza:
6%
nem vagyok felelőtlen de egy frissen szült csecsemőt hogy a fenébe akarsz beletenni egy ülésbe és bekötni.neki még a gerince fejletlen ahhoz hogy ugy üljön másfél óráig.ez nem felelőtlenség?nekem anno a védőnő mondta tehát akkor nem én vagyok a rossz hanem a védőnő
2008. nov. 7. 08:51
 10/22 anonim ***** válasza:
61%

védőnőnek naon sok esze volt,gratulálok neki ez uton is!!!!

mózeskosár jó,amennyiben rögzithető,de a babaülések is ugy vannak kitalálva,h a babók tudnak benne utazni... ennél már csak annak van több esze,aki a légzsákos kocsiba,a légzsák kikapcsolása nélkül beültetti a babáját a biztonsági ülésbe...nem tudok ehezz már mit szólni,mert ezek emberi felelőtlenségek...

2008. nov. 7. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!