Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki miben hozza haza a babáját...

Ki miben hozza haza a babáját a kórházból?

Figyelt kérdés
Most pakoltam össze: pólya. pléd, textilpelenka, rövid ujjú body, hosszú ujjú rugdalozó, zokni, kardigán, sapka. Kell még valami? December 5-re várom édikét.
2008. nov. 6. 15:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Már megint egy vita fórumon találtam magam. Muszály ezt csinálni?

Nem gond ha leírja valaki a véleményét, de ne úgy hogy ezzel másokat sérteget. Lehet szebben is véleményt mondani!

A kérdező szerintem nem erre volt kíváncsi és én is csak a kérdésre válaszoltam, hogy én mit rakok oda, nem pedig vitázok a másikkal. Mindenki tegye a babáját abba amibe jónak látja. Egyébként 20-25 évvel ezelőtt szerintetek volt baba hordozó? Akkor mibe tették a babákat? Kérdezzétek már meg az anyukátokat meg a nagymamátokat!

Nem akarok vitába szállni senkivel sem úgyhogy megtartoma a véleményem magamnak.

A kérdezőnek üzenem, hogy boldog babavárást és ne figyeljen a vitázókra! Ha nem muszály a terhesség alatt ilyeneken ne húzzuk fel magunkat, mert a baba is érzi, ha nyugtatlanok vagyunk.

2008. nov. 7. 10:25
 12/22 anonim ***** válasza:
2008. nov. 7. 10:36
 13/22 anonim ***** válasza:
sziasztok!én nem akartam vitázni de valaki felelőtlennek tartott azért mert nem gyerekülésbe vittem haza a bébim.én is csak leírtam a véleményem de sajnos mindig van egy okossabb ember....de nem is ez a lényeg.én most is mózesben fogom kihozni mert most még messzebbre megyek szülni.2 órás út.
2008. nov. 7. 11:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Én kocsi ülésben hoztam haza és nem lett semmi baja utánna is nagyon szeretett bene aludni.Az igaz, hogy szüleinknek nem volt még ilyen de akkoriban nem is kocsival vittek haza, és nem is volt annyi őrült az utakon mint most.A rendőr meg meg büntet érte.Ezek az ülések úgy vannak kialakítva, hogy a babának kényelmes legyen. Gondolj bele a hasadban sem egyenesen fekszik hanem össze görnyedve mégsem lesz semmi baja a gerincének.Igaz sokat ne legyen benne mert túlzásba esni semmiben sem jó.Ez én babám kifejezetten szerette. Amúgy kellemes szülést sok tejet kíván egy anyuka.
2008. nov. 7. 14:39
 15/22 anonim ***** válasza:
gyrekülésben felelőtlenség hazavinni egy ujszülöttet!tudom hogy igymeg ha karambolozik valaki nemtudja megfogni de nekem ezt a doki mondta. ha esetleg nincs karambol csak kicsit fékez a vezető akkor is baja lehet a babának gyerekülésben. viszont mozeskosárban nem
2008. nov. 7. 15:51
 16/22 anonim ***** válasza:
lehet ezen vitázni de szegény kérdező tuti hogy nem erre kíváncsi(kocsiülés v.mózesk.)ezt mindenki maga döntse el!én dec végefelé szülök és nem tudom eldönteni hogy pólya és pléd vagy bundazsák!
2008. nov. 7. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én overalt, hosszú rugit, és hosszú ujjú bodyt, sapit,plédet, pelust készítettem. Ha minden igaz jövőhét végén lesz a hazajövésünk. Decemberben attól függően mennyire lesznek minuszok szerintem több ruha kell! Harisnya, sál, és két sapi is lehet.

Az autós hazahozós témához csak egy pici jó tippem van:

az autós bébi hordozókhoz lehet kapni baba boltokban egy kiegészítő párnát, amin a hordozó biztonsági öve is átbújtatható, így a babát belehet kötni, és a pici újszülött nemm süpped bele félig ülve a hordiba több órára. Mivel az autós hordozó fixen rögzíthető az autóba szerintem ez a legbiztonságosabb megoldás!

Sok boldogságot kívánok mindenkinek!

2008. nov. 7. 19:21
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

gratulálok a hozzáállásodhoz,remélem csak egy kisebbet fog fékezni a sofőr és rájössz miről is beszéltem!!! balesetmentes utat kívánok!

majd ha te is látsz két gyermeket meghalni,mert ilyen felelőtlen volt az anyja,akkor megváltozik a véleményed! a

2008. nov. 7. 21:59
 19/22 anonim ***** válasza:
A gyerek ülés, és az autós bébi hordozó nem ugyanaz!!!
2008. nov. 8. 19:03
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de én tényleg csak a ruhákra voltam kiváncsi. Kár ezért a vitáért. Szerintem mindenki a legjobbat szeretné a saját picúrjának.

üdv

2008. nov. 9. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!