Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki aki 2héten belül...

Van valaki aki 2héten belül várja a babáját?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Izgultok? Természetes szülést vagy császárt szeretnétek ha választhatnátok?
2011. okt. 12. 11:54
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem elvileg még 3 hét van hátra, de nagyon izgulok. Jó lenne már túl lenni rajta, mert így az utolsó hetekre bevizesedtem, fáj 3napja a derekam és egyre intenzívebbek a jóslók, annak ellenére, hogy még teljesen zárt a méhszáj (cx 1000). Meg hát szeretném már látni és megismerni ezt a kis csodát, aki a pocakomban lakik. Hát nem is tudom, hogy hogyan szülnék legszívesebben. Mind a kettő fáj (leginkább ettől félek, a fájdalomtól). de csak a természetes szülés az igazi. Remélem te jobban viseled ezeket az utolsó heteket, napokat. Kellemes babavárást, majd könnyű szülést! 37 hkm
2011. okt. 12. 12:20
 2/39 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok, két és fél hetem van hátra (elvileg). Nagyon remélem, hogy természetes szülésem lesz. Nem bánnám, ha hamarabb megszületne a kis drágám, nem bírom már ezt a várakozást :) Jóslóim nincsenek, de iszom a málnalevél teát. Méhszájam 2100-as.
2011. okt. 12. 13:06
 3/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi szombatra várjuk :) Vagyis jó lenne, ha már elindulna, mert már türelmetlenek vagyunk :) Első baba 2 héttel korábban jött, azt hittem, most is valahogy így lesz, de már azt sem tartom kizártnak, hogy túlhordom.... (természetesen fiú). Igazából annyira jól vagyok, hogy hihetetlen!!!!!! Kettesével szedem a lépcsőfokokat, kergetőzünk a 21 hónapos kislányommal, bevásárlás után 2 szatyrot is hazahozok (2. emelet) és minden oké addig, amíg le nem fekszem. Egyszerűen nem bírok kényelmesen feküdni, hatalmas pocakom van, minden plussz kiló odament. Reménykedtem a frontokban, de egyik sem segített, majd meglátjuk, mikor akar jönni.

Semmiképp nem szeretnék császárt!!!!!!!!! Persze nem kívánságműsor, de mivel minden rendben és mindketten egészségesek vagyunk, jól vagyunk, szépen befordult, gondolom, természetes úton kijön.

Szóval, nem izgulok, csak türelmetlen vagyok :)

2011. okt. 12. 13:24
 4/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én egyébként 23.-ra vagyok kiírva, de a dokim azt mondta ne kérjek már hétfőre időpontot, mert lehet meglesz a babó. Pénteken megyek első NST-re. Én nagyon izgulok, nem tudom mire számíthatok. Nekem haránt fekvéses volt 1hete elkezdett befordulni, így nem tudom még császár vagy term.szülés lesz e. Én eléggé vizesedek, meg a kezeim annyira zsibbadnak, alig tudok fogni.

Írjatok még,kíváncsi vagyok kivel mi van így a vége felé.

Köszi

2011. okt. 12. 13:45
 5/39 anonim ***** válasza:
30.-ra vagyok kiirva, bizom benne addig nem húzzuk ki. Ma voltam nst-n és vizságlaton, méhszáj c2111, dokim szerint még 1 hétig biztos bent marad. Fájdogál a hasam, olyan mindjárt megjön érzés.
2011. okt. 12. 14:25
 6/39 anonim ***** válasza:
Én 21-re vagyok kiírva de remélem még a héten meglesz.Holnap megyek nst-re.Egy hete a méhszájértékem 2111 volt.Hát kíváncsi leszek holnap mit mond.2 napja olyan savam van hogy megőrülök,meg néha húzódik a hasam alja.Természetes szülés lesz ha nem jön semmi közbe.Félek de már nagyon várom hogy az első fiamat a kezemben tarthassam.Könnyű szülést mindannyiunknak.
2011. okt. 12. 16:16
 7/39 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 23-ra vagyok kiírva. Nekem is harántos, de én úgy érzem, hogy hol így, hol úgy fekszik, mert elég nagyokat mozdul, és szinte tisztán kitapogatható, hogy mikor hol a kis feneke. Most éppen jól fekszik. És a medencém is sokszor feszül, szó szerint olyan érzés, mintha húzná valami szét, gondolom azt pedig a buksija okozza. Totál természetes szülést szeretnék, még azt is megbeszéltem már az orvosommal és szülésznővel, hogyha semmi gond nem történik, akkor hagynak egyedül vajúdni, mindenféle beavatkozás nélkül, szabad pózban, nem fekve (ami szerintem a világ egyik legnagyobb baromsága mellesleg). Néha nagyon kivagyok, úgy érzem, egész nap csak feküdnék, néha viszont pörgök, mint a veszett egér, legszívesebben még bulizni is mennék :)
2011. okt. 12. 16:43
 8/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Az adatokból is jól látszik hogy mennyire különbözőek vagyunk mi nők!!! :D

Én 31-re vagyok kiírva de mivel császáros leszek előbb befektet a dokim és kb. 26-án már a karomban lesz a babócám!!! :) Nekem is fájdogál a derekam meg görcsölgetek is de aztán elmúlik!!! :( Nem igazán tudom mit jelent ez a cx.. amit írtatok sokan, nekem cx: 3000 van írva!!! Néha irígykedve olvasom a többiek írását hogy már eltűnt a nyákdugó...szoktam én is figyelgetni a tisztasági betétemet és néha már beképzelem magamnak hogy barna színű....! :(

2011. okt. 12. 18:18
 9/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 28ikára vagyok kiírva,de ha nem indul be a szülés akkor 19-20án be kell feküdnöm és megcsászároznak (az előző is császár lett). Ha választhatnék ,akkor inkább a sima szülést választanám!

2011. okt. 12. 18:36
 10/39 anonim ***** válasza:

Én pont 2 hét múlvára vagyok kiírva, de úgy néz ki, előbb meglesz, ugyanis egyrészt 5. baba, és a méhszáj már 35 hetesen 2222 volt (holnap kiderül, azóta mennyit nyílt), másrészt felment a vérnyomásom, és a dokim azt mondta, szerinte már nincs értelme bent tartani. Holnap lesz nst meg vizsgálat, így holnap okosabb leszek. Az eddigiek természetes szülések voltak, remélem, ez is az lesz!

Mindenkinek kitartást és mielőbbi, könnyű szülést kívánok!

2011. okt. 12. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!