Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki máshol szülte a 2. (vagy...

Aki máshol szülte a 2. (vagy sokadik) babáját, miért döntött így? Ti változtatnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Az első babámmal magánorvoshoz jártam Székesfehérváron. A rendeléseken mindig felületesnek tűnt, csak akkor mondott bármit is, ha kérdeztem. Telefonon sosem hívtam, de a számát is csak kérésre adta meg. Végig bizonytalan voltam, hogy jó választás-e, de már nem akartam változtatni. Szerencsére problémamentes volt a terhességem. A szülésnél viszont nagyon rendes és figyelmes volt, utána is minden nap meglátogatott. Mégis bizonytalan vagyok, hogy újra hozzá járjak-e. Ha nem őt választanám, nem is abba a kórházba mennék, pedig a szülészettel is elégedett voltam, és ott már ismerem a dolgok menetét. Nem tudom, mit tegyek, szeretném, ha adnátok néhány tanácsot, hogy jól döntsek. Előre is nagyon köszönöm!
2011. okt. 7. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szülés alatt elégedett voltál vele (bár lehet, hogy akkor a pénz motiválta igazán), és a szülészet is tetszett, akkor akár maradhatsz is. Én mondjuk nem kedvelem az ilyen típusú orvosokat. Esetedben is fontosabb szempont lehet az, hogy milyen helyen töltitek azt a néhány első napot.

Én amúgy a 3. gyerek után váltottam kórházat, mert az orvosom elment onnan. Az a kórház meg, ahová ment, nem fogadott volna az azóta kialakult betegségem miatt. Így rajta keresztül kerestem egy olyan magán (nem fogadott, tényleg magán) orvost, aki vállalt, és elvitt abba a kórházba, ahol szüléseket vezet. Az utolsó 2 gyerekem már ott született.

2011. okt. 7. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szülésnél kedves volt és a kórházzal is elégedett vagy, akkor szerintem maradj ott.

Én máshol szültem a másodikat, mert ahol az elsőt szültem, közben megszűnt. Jaj de nem bántam, sokkal jobb volt a második. De ha maradt volna az első, akkor oda mentem volna.

2011. okt. 7. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha problémamentes a terhességed, akkor maradj ott szerintem.Gondolom a szüléseddel sem volt gond ezek szerint.

Bár én Fehérvár helyett Pestre megyek.A dokim is ott van.Fehérvárral én nem szimpatizálok.Nagyobb biztonságban éreztem magam Pesten az első szülésnél, és most is amellett döntöttem.

2011. okt. 7. 22:31
 4/5 Atroposz ***** válasza:
Mindig jobb az ismert hely.
2011. okt. 8. 07:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát elég egyértelműen az eddigi helyre voksoltatok. Párom is ezt mondja, hogy ott legalább már kiismerjük magunkat. Valószínűleg maradok.
2011. okt. 10. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!