Van valaki aki 2héten belül várja a babáját?
Hello!
Csatlakozom, én 26.-ra vagyok kiírva, farfekvéses a baba ezért lehet, hogy császár lesz...
Nekem semmi jele hogy közeledne a szülés, pedig már nagyon várom, nagyon zsibbad mindkét kezem és vizesedek is...
Tegnap délután 5től görcsölgetett a hasam,de reggelre elmúlt,pedig már azt hittem,hogy menni kell,de nem!
(Én vagyok akinek azt mondta a doki,hogy legkésőbb 19-20án befektet)
üdv:Szilvi
Sziasztok, ma nekem is nagyon fajt a derekem, gondoltam na lesz ebbol valami, de sehol semmi, remelem hamarosan talizok a babocammal!
A.E.
Sziasztok lanyok!21re voltam kiierva es 17en 5.10kor 3600 gmal es 52 cm-el megszuletett a kisfiam.Nem mondanam hogy konnyen ment de meglett!
Mindenkinek konnyu es gyors szulest kivanok!
A.E.
A.E gratulálok!
Nekem hétfőn kell befeküdnöm,ez már biztos! Méhszájat egyszer sem néztem,sem hegvastagságot! Kíváncsi vagyok,hogy kedden megcsászároznak,vagy várnak-e még!
Szilvi
Sziasztok!
A válasz megírásának időpontja: 10-12 13:24 - es válaszoló vagyok!
1 nappal később, vasárnap délután megszületett a kisfiúnk 3460 grammal, 56 cm-rel, vajúdással mindennel együtt 2,5 óra alatt :)
Aki még nincs túl rajta, kitartást és könnyű szülést kívánok!!!!!
Aki pedig már szült, gratulálok és jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!