Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki aki 2héten belül...

Van valaki aki 2héten belül várja a babáját?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Izgultok? Természetes szülést vagy császárt szeretnétek ha választhatnátok?
2011. okt. 12. 11:54
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok,melyikünk szül meg először! Remélem majd megírjátok ti is,megírom én is ha megvan a baba!
2011. okt. 12. 19:45
 12/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én hétfőre (okt 10) voltam kiírva:( most kétnaponta magzatvízvilágítás. Ma is voltam, de semmi. Legközelebb pénteken megyek. Tény hogy nagyon fáj, de tudom ez még semmi. És már azért jó lenne levegőt is kapni rendesen. Remélem már a hétvégén babázhatok. Másfelől meg nagyon izgis:)
2011. okt. 12. 19:51
 13/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én sem érzek semmi szülésre utalót, holnap töltöm be a 38.hetet. Még totál zárt voltam a doki szerint 1 hete. Holnap NST. Jó lenne már szülni, mert minden bajom van (vizesedés, viszér, cukor, állandó láb görcs), de legalább a fejem nem torzult el. Eddig azért aggódtam, hogy ne legyen koraszülött, most meg azon, hogy nehogy túlhordjam :) Remélem ez is természetes szülés lesz és nagyon gyors, mint az előző, és ugyan olyan gyorsan regenerálódok majd utána.
2011. okt. 12. 20:35
 14/39 sz.mse válasza:

Én november 1-re vagyok kiírva. eddig én sem tapasztaltam magamon jósló fájásokat, talán visszatérőként olyan érzést mint mikor a szél dolgozik a pocakodban nem tudom hogy akár ez is lehet-e jósló.

nagyon szeretném ha hamarabb meglenne eddig természetes szülésről beszélünk de a szülésznőm azt mondta inkább mikor már ott leszek akkor dől el hogy menni fog-e ilyen úton.

arra is kiváncsi leszek hogy mikor fog megszületni, mert mivel a vérzésem nem 4 hanem 6 hétre jön meg így a szülés is kitolódhat.

s nagyon parázom az egész szüléstől még csak terveztük de már ha belegondoltam hogy szülni fogok minden bajom volt most meg hogy elvileg 2-3 hetem van pláne.

2011. okt. 13. 07:17
 15/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én is okt. 10-re voltam kiírva, már nagyon várjuk, hogy megszülessen. Első baba lesz, de én már nem a szülés miatt izgulok, hanem azért, hogy mikor már. Engem is két naponta vizsgálnak, ha addig semmi holnap reggel megyek újra. Ha választani lehetne én a természetes szülést választanám.
2011. okt. 13. 09:15
 16/39 anonim ***** válasza:

sziasztok

en november 2-re vagyok kiirva, de eddig semmi tunetem nincs, olyan mintha 20 hetes lennek, csak annyi a kulonbseg hogy nagyobbakat rug, de amikor alszik meg azt is el tudom felejteni hogy terhes vagyok. Szulestol eddig paraztam, most mar valahogy beletorodtem, csak tulhordani nem szeretnem. Kislany lesz, remelem segit benne hogy hamarabb jojjon egy kicsivel mert kulonben oriasbebinek nez ki. 36hetesen 2900g-ra becsultek. Viszont csaszart nem szeretnek, rettegek az altatastol.

Mindenkinek gyors es konnyu szulest kivanok

2011. okt. 13. 09:58
 17/39 anonim ***** válasza:
sziasztok. mi vasarnapra varjuk, termeszetes szules lesz remelem.mar semmi turelmem, a lanyom hamarabb jott(most fiu, alig birom kivarni a terminust, remelem nem hordom tul..nagyon sok es eros joslom van, de a frontok es a telihold sem volt hatassal a pocakomra.azzal vigasztalodom, hogy legeslegrosszabb esetben is 2 het meg...
2011. okt. 13. 11:28
 18/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok, en 21re vagyok kiirva, josloim kozben vannak, most kezd "leszallni" a pocakom,nyakdugo nem tudom oszinten mit mondjak rola, kozbe vannak ilyen darabkak, de atlatszoak, ugyhogy nem tudom nyakdugo-e vagy csak huvelyi valadek.Kulonben nagyon jol birom magam, de azert mar varom hogy meglegyen, termeszetes szulest szeretnek, remelem ugy is lesz.

Udv. mindenkinek es konnyu szulest!!!!!!!

A.E.

2011. okt. 13. 11:43
 19/39 anonim ***** válasza:

Sziasztok, mi 24.re vagyunk kiírva, a C:2100, már sárgás a folyásom napjában 1szer 2szer, tegnap barnás volt, ment a hasam tegnap is meg ma is, néha vannak menzis fájások, de inkább keményedés. mocorgása is lassabb lett a bébynek, éppen hogy. Már nagyon izgulok nagyon várom a nagy találkozást :) nem tudom h szülnék ahogy kell azt mondom mert nem tudom h akkor a helyzet mit hozz, de természetesen h jó legyen a babának. azt mondják az arcom már változott, a pocakomat érzem h megy le, de látszik már :D

Kívánom mindenkinek h könnyen szüljetek. és megírom h majd mikor bújunk ki :D

2011. okt. 13. 17:50
 20/39 A kérdező kommentje:
Olvasom amiket írtok és már egyre izgatottabban várom a holnapi NST-t, hogy mit mond a dokim, mi újság. :)
2011. okt. 13. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!