Ki miben vitte haza a babáját a kórházból? Van olyan, aki kis farmert adott rá? Vagy hogy "illik"? Természetesen időjárásnak megfelelően. Okt. eleji babám lesz, elvileg még nem lesz zimankó.
Hogy adsz farmert a köldöksebére?
Ne azt nézd, hogy neked mi tetszene, hanem, hogy a kicsinek mi kényelmes. Főleg ne egy újszülöttnél.
Ráérsz még a trendi ruhákkal 1 éves koron túl, amikor már jár.
Most az a legfontosabb a ruházattal kapcsolatban, hogy kényelmes, pamut cuccok legyenek, amik nem szorítanak, nem böknek sehol sem.
Mi is csak pizsinek használtuk a kezeslábast, az első 1 hónapban viszont muszáj, hidd el. Amikor kivittem sétálni, bundazsák volt rajta, alatta vagyány szerkó, de otthon csakis a legkényelmesebb. 1-2 hós kora körül hagytuk el a kezeslábast.
Gondolj csak bele: hazafelé 3 kg körüli babát farmerben belerakni a hordozóba... Eleve "belecsuklik" majd szegény, a farmer pedig óhatatlanul nyomni fogja a pociját. A kantáros gatyó már jobb megoldás, sőt, ha vlm meleg és puha anyagból vagy egy bodyval és egy pulcsival, takaróval kényelmes lehet. De majd megtapasztalod:-))
Bodog szülést NEked!
Én plüss rugit adtam rà.
Az a legkényelmesebb szerintem,és azok közt is van nagyon vagàny,divatos is.
Kislànynak gyàrtanak sàrga,piros és sokszinü kisruhàt,csak jol körül lekk nézni.
Az enyém példàul kislàny,és szinte nincs is rozsaszin ruhàja,hanem piros stb.
Én is úgy állok/álltam a dologhoz, mint te.
Nagyon szerettem volna a kisfiamat vagány kertészgatyóba és kisingbe hazahozni. De mostanában elkezdtem azon golndolkozni, hogy mivel autóval jövünk haza, így nem látja senki Őt, ha meg úgy van, akkor meg inkább olyanba hozom, ami tuti nagyon kényelmes neki.
Én is októberben fogok szülni és jelenleg úgy tervezem, hogy karácsonyra lesz az első komoly pasis szerkós bevetése a pindurkának! :) De akkor kising, kismellény meg ami belefér! :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!