Ki miben vitte haza a babáját a kórházból? Van olyan, aki kis farmert adott rá? Vagy hogy "illik"? Természetesen időjárásnak megfelelően. Okt. eleji babám lesz, elvileg még nem lesz zimankó.
Én csak sajnálni tudom az ilyen gyerekeket...
Adj rá badyt+rugit, neki az a legjobb!
Valóan nagyon fontos újszülött esetében, hogy miben látják meg az utcán, feltéve ha meglátják az autóban való be és kirakodás másfél perce alatt.... nemár!!!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Csak saját tapasztalatot tudok írni:
Az én kisfiam egy icipici három kg-os,50cm-es emberke volt. Kicsi ökle a feje mellett, amit még persze nekem kellett tartanom, lába felhúzva. Ő akkor érezte legjobban magát (egyébként még most egyévesen is), ha minél puhább, bolyhosabb dologhoz bújhatott oda.
Mellesleg én eleinte örültem, hogy a raglán ujjas bodyt sikerül 10 perc alatt ráadnom:)
Én mindenképpen babaruhába öltöztetném a második újszülött babámat is.
Szerintem kicsit vicces egy kiscsecsemőt felnőttnek öltöztetni.
Most persze már az én fiam is farmerban meg pulcsiban jár, de eleinte neki biztosan nem állt jól a felnőttes cucc. Kb. három hónapos volt, amikor kapott egy galléros bodyt, a mellén gombokkal. Egyszer volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!