Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki januárra...

Van itt olyan aki januárra várja a babáját?

Figyelt kérdés

23hetes vagyok és nagyon izgatott :)

Annyira szeretnék már készülődni! Most még csak listákat irogatok, hogy miket kell vennem, néha vásárolok, elképzelem hogy fog kinézni a babaszoba stb. Vannak már dolgaink innen-onnan, de nagy részüket még nem hoztam el. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire birtok magatokkal? Én legszivesebben már mosnám meg vasalnám a kis ruhákat, rendezgetném a szobát, de ez most még annyira korai lenne. Mivel foglaljátok le magatokat? Esetleg van aki már elkezdte összerakni a babaszobát? Mikorra tervezitek a készülődést?

2011. szept. 23. 14:24
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

én 24 hetes vagyok:))

szóval akörül fog születni:)

neked milyen nemű?lehet már tudni?

2011. szept. 23. 14:30
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia

január 20.-ra vagyok kiírva, és én is így érzek, pedig a 2. babám. Mondjuk unatkozni nincs időm, mert a 3 éves kisfiam mellett lehetetlen, + házimunka stb, de legszívesebben megvenném az egész bababoltot, főleg, hogy most kislányunk lesz.

A babaszoba nagyjából fejben már el van rendezve, a bútorok adottak, csak a helyükre kell majd pakolni.

A kisruhák mosását novemberben elkezdem, mert iszonyatosan nagy a hasam és a derekam nagyon fáj, így tutira eltart pár hétig, míg minden a helyére kerül, addig meg beszerzem lassan ami még kell.

Te hol szülsz kérdező és többiek? Kisfiú vagy kislány lesz?

Én a II. Nőin szülök most is, mint anno a fiamat.

2011. szept. 23. 14:37
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Én jan 25-re várom az első babánkat. Nem teljesen 3 hete vagyok jól, előtte nagyon hányingeres voltam. Nekünk nem lesz külön szobája a kicsinek, velünk lesz. Mi is csomó dolgot kaptunk már, de még nem hoztuk el, a kisruhákat plusz egyéb kütyüket október közepére tervezzük elhozni, mert a városban ahol lakom október végén lesz bababörze, és oda el szeretnék menni és addigra jó lenne tisztán látni, hogy mi van és mi kell még, addigra majd talán a baba nemét is tudjuk. Ezért eddig nem is igazán vettünk semmit,két kis bodyn kívül. Kiságyat, babakocsit is kaptunk, azt majd dec. elején akarom elhozni. Persze tök jó lenne már rendezkedni, mosni, vasalni, de ha itt lennének a dolgok is korai lenne még. Szerintem majd olyan dec. elején állok neki a vasalgatásnak, mosásnak is. Most 22 hetes vagyok, kb 25 hetesen akarok menni 4d-re, már nagyon várom. 30-35 hetesen szülőszobalátogatásra is el akarok menni, azt is nagyon várom, mert nagyon kíváncsi vagyok. Amúgy így, hogy jól érzem magam, könnyebben telnek a napok, főzök, takarítok, pihenek, internetezek, tv-t nézek. Hétvégeén meg általában rokonokat látogatunk. Néha már unalmas, mármint a hétköznapok, de ez van. Már nagyon várom, hogy a karomba tarthassam a mi kis szerelmünket. Nem dolgozom amúgy.
2011. szept. 23. 14:38
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Bár én egy picivel előbb szülők, remélem nem gond,hogy írok! 27 hetes vagyok!

És baromi izgatott. Nálunk már kész a babaszoba, babakocsi meg van, sőt ruhából is van egy pár! Most igyekszem kicsit visszavenni a tempóból,hogy ne unatkozzam majd a hátralévő időben!

2011. szept. 23. 14:42
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én január 21-re vagyok kiírva, a SOTE II. Nőin fogok szülni. Én is készülődöm, mert karácsonyra fogunk saját lakásba költözni, így a tervezés nekem is mindennapos. Lefoglalni így nem nehéz magam, ráadásul van már egy 3 éves lányom, most telt le a gyes, szabadságon vagyok november közepéig. A lányom és a húgom fiai után rengeteg babaholmi van összerakva, a garázsunk olyan, mint egy raktár. Én is szívesen pakolnék már... :) Vásárolni hála Istennek nem igazán kell, csak egy-két új ruhácska, és kész.

A babócám jól van, de a nemét még nem tudjuk, túl szégyenlős... viszont izeg-mozog, és egyetlen tünetem a sok gyomorsav, most kezdtem inni a Salvus vizet, tényleg szuper!

2011. szept. 23. 15:35
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 24 hetes vagyok és január 11-re vagyok kiírva.Nekem úgy tűnik 2 lány után lesz egy fiam is!A nagyobb dolgok már megvannak,már csak az apróságokat és egy pár fiús dolgot kell beszerezni.Alig várom már én is ,hogy a kezemben tarthassam a picurit!De fel a fejjel olyan gyorsan eltelik ez a pár hónap!Mindenkinek üzenem,hogy nyugodtan elkezdheti már ilyenkor vásárolgatni,beszerezni a holmikat és rendezkedni,mert olyan megnyugtató érzés,ha már minden rendben van....Nagyon kellemes babavárást mindenkinek!

2011. szept. 23. 16:37
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 22 hetes vagyok, január 28-ra vagyok kiírva. Van egy mindjárt 3 éves lányom, most pedig kisfiunk lesz. Még egy hétig dolgozom, utána betegszabi. Eddig sűrűn teltek a napok, munka, utána házimunka stb... Kicsit fáradékony vagyok, és nekem is elég nagy a hasam. A melegben dagadt a lábam, most már kicsit jobb. A kisfiam sokat forgolódik odabent, isteni érzés:)

Apránként vásárolgatom ami kell, és gyűjtögetem a barátnőktől is. Mivel a lányom után is sok mindent tudunk használni nem kell sokat költeni. A babaruhákat már szétválogattam, a nagyon csajos darabokat azért nem fogjuk ráhúzni a picire. Decemberben fogok kimosni, vasalni mindent.

Babakocsit vettünk, mivel akciós volt, és amit a lányomnál használtunk már nagyon régi volt, megadta magát.

Jövő hónaptól mikor itthon leszek, először is bepótolom a házimunka lemaradásom. Átpakolom a szekrényeket, csinálok helyet az "új" ruháknak. A baba velünk lakik majd egy szobában, az ő kis sarkát is rendbe kell tennem, kicsit átrendezzük a szobát. Festeni is kéne, de lehet hogy nem lesz rá pénz, így marad a nagyon alapos fertőtlenítő takarítás. A kislányom pedig kap egy nagylányos ágyat a rácsos helyett, így az ő szobáját is átrendezzük, szépítgetjük. Szóval úgy érzem lesz mivel elfoglalni magam a szülésig:)

Ja, és persze lesz még szülinap, mikulás, oviba szoktatás (bölcsiből), karácsony, és a pici lányommal sok-sok játék...

2011. szept. 23. 16:47
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

En januar 6-ara vagyok kiirva, kisfiam lesz. A masik kisfiam pedig holnap lesz egy eves, epp a tortat sutom. Nalunk mar kesz a babaszoba, vettunk meg egy kisagyat, a ruhak mind megvannak, igazabol csak egy dupla babakocsi kell majd, de azzal meg varunk.

Lanyok, nincs kedvetek blogot inditani a hoxan, hogy hosszabban tudjunk beszelgetni a babavarasrol, meg a finisrol a vegen? Tavaly csinaltunk ilyet az akkori kismamikkal, jo poen volt!

2011. szept. 23. 17:58
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én jan.15-re vagyok kiírva, van már egy 2,5 éves kislányom és most kisfiam lesz. :)

Nekünk mindenünk megvan csak ruhákat kell vennem de már vettem is egy jó párat. A Hádába járok turizni és megvettem az első 1-2 hónapra elegendő body és rugi készletet. :) Úgyhogy én már mostam, vasaltam, rendezgettem pici baba ruhát. :)

2011. szept. 23. 18:42
 10/36 anonim ***** válasza:
51%

Sziasztok!Én 24 hetes kismama vagyok.Január 23-ra vagyok kiírva,Sopronban fogok szűlni.Második babánkat várjuk,aki kislány lesz.Van egy eleven kisfiunk,aki októberben lesz 2 éves.Ettől a szüléstől jobban félek,mint az elsőtől.Egyfolytában vásárolgatnám a szebbnél szebb babaholmit,de nem kell sok,mert a tesótól megmaradt.

Anyukák,akik második,vagy harmadik babát várjátok,a tesóval egy szobába teszitek a picit,vagy magatokhoz,vagy esetleg külön szobába?

2011. szept. 24. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!