Van itt olyan aki januárra várja a babáját?
23hetes vagyok és nagyon izgatott :)
Annyira szeretnék már készülődni! Most még csak listákat irogatok, hogy miket kell vennem, néha vásárolok, elképzelem hogy fog kinézni a babaszoba stb. Vannak már dolgaink innen-onnan, de nagy részüket még nem hoztam el. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire birtok magatokkal? Én legszivesebben már mosnám meg vasalnám a kis ruhákat, rendezgetném a szobát, de ez most még annyira korai lenne. Mivel foglaljátok le magatokat? Esetleg van aki már elkezdte összerakni a babaszobát? Mikorra tervezitek a készülődést?
én 24 hetes vagyok:))
szóval akörül fog születni:)
neked milyen nemű?lehet már tudni?
Szia
január 20.-ra vagyok kiírva, és én is így érzek, pedig a 2. babám. Mondjuk unatkozni nincs időm, mert a 3 éves kisfiam mellett lehetetlen, + házimunka stb, de legszívesebben megvenném az egész bababoltot, főleg, hogy most kislányunk lesz.
A babaszoba nagyjából fejben már el van rendezve, a bútorok adottak, csak a helyükre kell majd pakolni.
A kisruhák mosását novemberben elkezdem, mert iszonyatosan nagy a hasam és a derekam nagyon fáj, így tutira eltart pár hétig, míg minden a helyére kerül, addig meg beszerzem lassan ami még kell.
Te hol szülsz kérdező és többiek? Kisfiú vagy kislány lesz?
Én a II. Nőin szülök most is, mint anno a fiamat.
Sziasztok!
Bár én egy picivel előbb szülők, remélem nem gond,hogy írok! 27 hetes vagyok!
És baromi izgatott. Nálunk már kész a babaszoba, babakocsi meg van, sőt ruhából is van egy pár! Most igyekszem kicsit visszavenni a tempóból,hogy ne unatkozzam majd a hátralévő időben!
Szia! Én január 21-re vagyok kiírva, a SOTE II. Nőin fogok szülni. Én is készülődöm, mert karácsonyra fogunk saját lakásba költözni, így a tervezés nekem is mindennapos. Lefoglalni így nem nehéz magam, ráadásul van már egy 3 éves lányom, most telt le a gyes, szabadságon vagyok november közepéig. A lányom és a húgom fiai után rengeteg babaholmi van összerakva, a garázsunk olyan, mint egy raktár. Én is szívesen pakolnék már... :) Vásárolni hála Istennek nem igazán kell, csak egy-két új ruhácska, és kész.
A babócám jól van, de a nemét még nem tudjuk, túl szégyenlős... viszont izeg-mozog, és egyetlen tünetem a sok gyomorsav, most kezdtem inni a Salvus vizet, tényleg szuper!
Sziasztok!
Én 24 hetes vagyok és január 11-re vagyok kiírva.Nekem úgy tűnik 2 lány után lesz egy fiam is!A nagyobb dolgok már megvannak,már csak az apróságokat és egy pár fiús dolgot kell beszerezni.Alig várom már én is ,hogy a kezemben tarthassam a picurit!De fel a fejjel olyan gyorsan eltelik ez a pár hónap!Mindenkinek üzenem,hogy nyugodtan elkezdheti már ilyenkor vásárolgatni,beszerezni a holmikat és rendezkedni,mert olyan megnyugtató érzés,ha már minden rendben van....Nagyon kellemes babavárást mindenkinek!
Sziasztok!
Én 22 hetes vagyok, január 28-ra vagyok kiírva. Van egy mindjárt 3 éves lányom, most pedig kisfiunk lesz. Még egy hétig dolgozom, utána betegszabi. Eddig sűrűn teltek a napok, munka, utána házimunka stb... Kicsit fáradékony vagyok, és nekem is elég nagy a hasam. A melegben dagadt a lábam, most már kicsit jobb. A kisfiam sokat forgolódik odabent, isteni érzés:)
Apránként vásárolgatom ami kell, és gyűjtögetem a barátnőktől is. Mivel a lányom után is sok mindent tudunk használni nem kell sokat költeni. A babaruhákat már szétválogattam, a nagyon csajos darabokat azért nem fogjuk ráhúzni a picire. Decemberben fogok kimosni, vasalni mindent.
Babakocsit vettünk, mivel akciós volt, és amit a lányomnál használtunk már nagyon régi volt, megadta magát.
Jövő hónaptól mikor itthon leszek, először is bepótolom a házimunka lemaradásom. Átpakolom a szekrényeket, csinálok helyet az "új" ruháknak. A baba velünk lakik majd egy szobában, az ő kis sarkát is rendbe kell tennem, kicsit átrendezzük a szobát. Festeni is kéne, de lehet hogy nem lesz rá pénz, így marad a nagyon alapos fertőtlenítő takarítás. A kislányom pedig kap egy nagylányos ágyat a rácsos helyett, így az ő szobáját is átrendezzük, szépítgetjük. Szóval úgy érzem lesz mivel elfoglalni magam a szülésig:)
Ja, és persze lesz még szülinap, mikulás, oviba szoktatás (bölcsiből), karácsony, és a pici lányommal sok-sok játék...
Sziasztok!
En januar 6-ara vagyok kiirva, kisfiam lesz. A masik kisfiam pedig holnap lesz egy eves, epp a tortat sutom. Nalunk mar kesz a babaszoba, vettunk meg egy kisagyat, a ruhak mind megvannak, igazabol csak egy dupla babakocsi kell majd, de azzal meg varunk.
Lanyok, nincs kedvetek blogot inditani a hoxan, hogy hosszabban tudjunk beszelgetni a babavarasrol, meg a finisrol a vegen? Tavaly csinaltunk ilyet az akkori kismamikkal, jo poen volt!
Sziasztok!
Én jan.15-re vagyok kiírva, van már egy 2,5 éves kislányom és most kisfiam lesz. :)
Nekünk mindenünk megvan csak ruhákat kell vennem de már vettem is egy jó párat. A Hádába járok turizni és megvettem az első 1-2 hónapra elegendő body és rugi készletet. :) Úgyhogy én már mostam, vasaltam, rendezgettem pici baba ruhát. :)
Sziasztok!Én 24 hetes kismama vagyok.Január 23-ra vagyok kiírva,Sopronban fogok szűlni.Második babánkat várjuk,aki kislány lesz.Van egy eleven kisfiunk,aki októberben lesz 2 éves.Ettől a szüléstől jobban félek,mint az elsőtől.Egyfolytában vásárolgatnám a szebbnél szebb babaholmit,de nem kell sok,mert a tesótól megmaradt.
Anyukák,akik második,vagy harmadik babát várjátok,a tesóval egy szobába teszitek a picit,vagy magatokhoz,vagy esetleg külön szobába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!