Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki januárra...

Van itt olyan aki januárra várja a babáját?

Figyelt kérdés

23hetes vagyok és nagyon izgatott :)

Annyira szeretnék már készülődni! Most még csak listákat irogatok, hogy miket kell vennem, néha vásárolok, elképzelem hogy fog kinézni a babaszoba stb. Vannak már dolgaink innen-onnan, de nagy részüket még nem hoztam el. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire birtok magatokkal? Én legszivesebben már mosnám meg vasalnám a kis ruhákat, rendezgetném a szobát, de ez most még annyira korai lenne. Mivel foglaljátok le magatokat? Esetleg van aki már elkezdte összerakni a babaszobát? Mikorra tervezitek a készülődést?

2011. szept. 23. 14:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Bocsi, de te hogy lehetsz 24 hetes? Én január 25-re vagyok kiírva, tehát két nappal később, mint te, de én 22+3napos kismama vagyok. Te elvileg 22+5 napos kismama vagy, szerintem valamit elírtál, vagy rosszul számolsz.
2011. szept. 24. 15:25
 12/36 anonim ***** válasza:
51%
Én (utolsó)ma léptem a 24-dik hétbe!!!A mensim utoljára április 16-án volt meg.Attól függ,hogy honnan számolsz,mert ugye általában utolsó mensitől számolunk(40 hét),mert a peteérése nem mindenkinek van középidőben.Úgyhogy Te nem számolsz jól!
2011. szept. 24. 16:30
 13/36 anonim ***** válasza:

Már bocsi, ha az utolsó mensid áprl. 16-án volt meg, akkor elvileg jan. 21-re lennél kiírva. Itt van, számold ki: [link]

Viszont, nem mindenkinek ugyanolyanok a ciklusai, gondolom azért 23-ra vagy kiírva, mert később fogant, más a ciklushosszod. Nekem pl egyéb okokból jan. 30-án volt az utolsó menstruációm, de nyilván nem onnan számoljuk a terhességet, mert nem volt peteérésem, csak később, ezért még csak 22 hetes vagyok.(szerdán töltöm be a 23-at) Szóval, mivel te jan. 23-ra vagy kiírva, ezért ma még nem töltöd a 23 hetet, csak két nap múlva. És hozzáteszem ha 23 hetes vagy, akkor nem tudom miért írsz 24-et? Azt akkor írják, mikor már betöltötted. Nincs korongod, számolj már utána?! Nem oltogatni akarlak, de nyugodtan kérdezz csak utána akár itt is másoktól, te vagy egy kicsit eltájolódva.

2011. szept. 24. 17:02
 14/36 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit jozzáteszek, hogy te először azt írtad 24 hetes vagy. Van különbség az között, hogy 24 hetes vagy 24. hétbe vagy.Ha teszem fel én ma töltöm a 23. szülinapom, attól holnap nem fogom mindenkinek azt mondani, hogy 24 éves vagyok. Jó nyilván ha az ember már majdnem 24 éves pl, akkor lehet azt mondom 24 vagyok. De te még nem vagy 24 hetes! Akárhogy számolsz, így vagy úgy. Bár hozzáteszem, ha jan. 23-ra vagy kiírva, akkor még a 23-t se töltötted be, csak hétfőn fogod.
2011. szept. 24. 17:06
 15/36 A kérdező kommentje:
A hoxás ötlet az nagyon tetszik. Valaki tényleg megcsinálhatná:)
2011. szept. 24. 20:05
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Ötödik (15:35) hozzászóló vagyok. Nekem is április 16 volt az utolsó mensim, tegnap töltöttem a 23. hetet, most kezdtem a 24-et, vagyis 23 hetes vagyok, és január 21-re vagyok kiírva. Tényleg elszámolta a kismama... De ez korong nélkül is megy, tele van az internet kalkulátorokkal és naptárakkal. Ezért számoljuk úgy, hogy 23+1, 23+2, stb...
2011. szept. 25. 08:32
 17/36 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy a pici velünk kerül majd egy szobába, mert az éjszakázás az első időben zavarná a nagyot, és nekem is kényelmesebb lesz, hogy karnyújtásnyira van, nem másik szobában. :)
2011. szept. 25. 08:35
 18/36 anonim ***** válasza:
51%
Ok,23 hetes vagyok,Én a megkezdett heteket számoltam!Tehát helyesbítve:23+1 hetes vagyok!!!
2011. szept. 25. 09:29
 19/36 anonim ***** válasza:
Ha január 23-ra vagy kiírva, akkor ma csak 22+6 hetes kismama vagy, holnap töltöd a 23-at. Fogd már fel! Ne a mensiből számold, gondolom később fogant.
2011. szept. 25. 10:14
 20/36 A kérdező kommentje:

Jaajj

Nem lehetne hanyagolni ezt a témát?:D

2011. szept. 25. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!