Van itt olyan aki januárra várja a babáját?
23hetes vagyok és nagyon izgatott :)
Annyira szeretnék már készülődni! Most még csak listákat irogatok, hogy miket kell vennem, néha vásárolok, elképzelem hogy fog kinézni a babaszoba stb. Vannak már dolgaink innen-onnan, de nagy részüket még nem hoztam el. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire birtok magatokkal? Én legszivesebben már mosnám meg vasalnám a kis ruhákat, rendezgetném a szobát, de ez most még annyira korai lenne. Mivel foglaljátok le magatokat? Esetleg van aki már elkezdte összerakni a babaszobát? Mikorra tervezitek a készülődést?
Már bocsi, ha az utolsó mensid áprl. 16-án volt meg, akkor elvileg jan. 21-re lennél kiírva. Itt van, számold ki: [link]
Viszont, nem mindenkinek ugyanolyanok a ciklusai, gondolom azért 23-ra vagy kiírva, mert később fogant, más a ciklushosszod. Nekem pl egyéb okokból jan. 30-án volt az utolsó menstruációm, de nyilván nem onnan számoljuk a terhességet, mert nem volt peteérésem, csak később, ezért még csak 22 hetes vagyok.(szerdán töltöm be a 23-at) Szóval, mivel te jan. 23-ra vagy kiírva, ezért ma még nem töltöd a 23 hetet, csak két nap múlva. És hozzáteszem ha 23 hetes vagy, akkor nem tudom miért írsz 24-et? Azt akkor írják, mikor már betöltötted. Nincs korongod, számolj már utána?! Nem oltogatni akarlak, de nyugodtan kérdezz csak utána akár itt is másoktól, te vagy egy kicsit eltájolódva.
Jaajj
Nem lehetne hanyagolni ezt a témát?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!