Van itt olyan aki januárra várja a babáját?
23hetes vagyok és nagyon izgatott :)
Annyira szeretnék már készülődni! Most még csak listákat irogatok, hogy miket kell vennem, néha vásárolok, elképzelem hogy fog kinézni a babaszoba stb. Vannak már dolgaink innen-onnan, de nagy részüket még nem hoztam el. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire birtok magatokkal? Én legszivesebben már mosnám meg vasalnám a kis ruhákat, rendezgetném a szobát, de ez most még annyira korai lenne. Mivel foglaljátok le magatokat? Esetleg van aki már elkezdte összerakni a babaszobát? Mikorra tervezitek a készülődést?
Kedves kerdezo!
Amint emlitettem, megnyitottam a hoxas forumot, Gyakori bab asok, 2010 januar neven. Barki johet, csak jelentkeznetek kell, regisztratorkent beengedlek benneteket.
Szep napot!
Kedves kerdezo
Mi tegnap haladtunk at a 24 .het merfoldkoven es jol vagyunk koszonjuk. Januar 14 re vagyok kiirva..Nagyon gyorsan mulnak a hetek honapok meg fel sem eszmeltunk s itt vagyunk lassan celvonalban. Nalunk elso baba igy nagyon izgatottak vagyunk. A 20 heten volt az utolso ultrahangom es kisfiut mutatott.Azt mondtak h jol viselkedik nem csinalnak tobb ultrahangot hozza kell tennem en nem magyarorszagon fogok szulni hanem Angliaban.
Oktoberben fogunk koltozni egy 2 szobas hazba s akkor indulhat a tervezes.Babaruhakat mar kaptunk a ferjem testveretol es van egy kocsiulesunk.
Edesanyam eloszeretettel vasarol otthon s majd jon ki decemberben neki ez oriasiorom hisz elso unoka a csaladban is igy had orvendezzen a vasarlasban.A kollegam igert babaagyat es babafurdetot, kocsit mar kineztuk de addig nem vesszuk meg mig at nem koltozunk.A fiucska nagyon virgonc es sokat mozgolodik .Aldott babavarast mindenkinek
Ha nem a mensiből számolok,akkor vajon miből???Vagy a kalkulátor Neked nem az utolsó mensi első napját kéri?Ha a belinkelt kalkulátorodba beírom az utolsó mensim első napját,akkor igaz,hogy a szülés várható időpontja január 21,de akkor is 23hetes és 1 napos terhes vagyok
!Úgyhogy Te értsd meg végre és szállj le a témáról,ahogy már előttem a kérdező is kérte!!!
20:04-es, Te egy tipikus bunkò vagy. Mièrt foglalkozol azzal, hogy ki hogy szàmol, ès mièrt borulsz ìgy ki??? Remèlem a gyerekedet nem erre tanìtod majd...
A kèrdèsre vàlaszolva èn jan. 15-re vagyok kiìrva, Nyìregyhàzàn fogok szülni. Kisfiam lesz, ès nagyon vàrjuk, első baba. Ajánlom mindenkinek a Pindùr Pandùr Bizomànyi és Webàruhàzat, most indul, de szerintem jò lesz.
Sziasztok!
Igaz én nem januárban szülök, csak megjegyezném a számolósoknak:) hogy a menzesz szerint nem lehetsz idősebb terhes kismama:) Ha csak nem már a menzesznél terhes voltál...
Nekem menzesz szerint ma vagyok 10hetes 1 napos, de mikor 6hetesen elmentem dokihoz akkor Ő 4hetesre mondott,vagyis én hétfőn már 10+5hetesen mennék dokihoz,de a számolása szerint kb 8hetesen megyek!
Fiatalabb lehet a baba, idősebb nem nagyon!
Mindenkinek nyugodt és kellemes babavárást kívánok:)
Májusba csatlakozom én akkor szülök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!