Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki januárra...

Van itt olyan aki januárra várja a babáját?

Figyelt kérdés

23hetes vagyok és nagyon izgatott :)

Annyira szeretnék már készülődni! Most még csak listákat irogatok, hogy miket kell vennem, néha vásárolok, elképzelem hogy fog kinézni a babaszoba stb. Vannak már dolgaink innen-onnan, de nagy részüket még nem hoztam el. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyire birtok magatokkal? Én legszivesebben már mosnám meg vasalnám a kis ruhákat, rendezgetném a szobát, de ez most még annyira korai lenne. Mivel foglaljátok le magatokat? Esetleg van aki már elkezdte összerakni a babaszobát? Mikorra tervezitek a készülődést?

2011. szept. 23. 14:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
14%
Utolsónak igaza van! Nem találom a 20:04-es hozzászólást, gondolom én írtam, de biztos ki lett törölve, bár nem értem mért!? Számolás...rég leszáltam a témáról, mert látom néhányan igen el vannak tájolódva! Csak segíteni próbáltam annak az idiótának, aki kb egy héttel idősebb terhesnek gondolja magát, 2 nappal előbb szül mint én, és hozzáteszem én orvossal és védőnővel együtt számoltam, szóval mindenképp jó, meg ha egy kicsit logikusan belegondol az ember, amit ti látom sokan nem tudtok megtenni, akkor igazat adnátok. Nem jut el az agyáig, hogy valószínű kicsit később fogant a babája! Engem nem érdekel ki hogyan számol, felőlem lehet 50 hetes is, tényleg csak kicsit meg akartam világosítani, hogy rosszul számol és nem rosszindulatból, nem akartam itt bunkóskodni, de látom itt már nem lehet másképp. És nem engem kéne oltogatni, hanem még biztatjátok az analfabétát. Na mindegy! Utolsó előtti! Kezetfoghatsz azzal, aki nem tud számolni. És a gyerekemet meg nem kéne a szádra venni, hogy hogy fogom nevelni, elhiheted, hogy itt nálunk nagy szeretben fog nevelkedni. Mert ritka az olyan család, ahol ekkora összetartás és szeretet van, mint nálunk és ezért nagyon boldog vagyok. Gondolom neked se esne jól, ha most itt elkezdenék egyes embereket ócsárolni, hogy ki miként neveli a gyerekét. Amúgy szerintem semmi köze az egésznek egymáshoz! És ha hiszed, ha nem, alapjába véve normális vagyok, csak nem szeretem ha valaki butaságokat beszél. Először csak segíteni akartam neki, és én lettem, leoltva. Ja és nyugodtan ki lehet törölni...
2011. szept. 30. 08:29
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

23 hetes kismami vagyok:)

Január 26-ra vagyok kiírva kisfiúval(mi is láttuk a kukiját, de a doki csak 90%-ra mondta):) Pécsen fogok szülni, első baba:) Velünk lesz egy szobában. Van 2 unokahúgom(9 éves és 10 hónapos), tőlük kaptam egy csomó ruhát, de majdnem mind kislányra való, úgyhogy nekünk többnyire mindent meg kell venni. Már vettem néhány body-t és vettem egy kis melegítő szerű ruhácskát, abba fogjuk hazahozni:)(meg persze még sok sok rétegben:))

Annyira várom már, hogy végre velünk legyen!:) Nagyon nagyon sokat mozog és iszonyatosan aranyos:) Nagyon be vagyok zsongva:))

2011. szept. 30. 10:05
 33/36 anonim ***** válasza:
69%
08.29-es!Te nem vagy normális!Látom ezen a témán ugrálsz egy hete,nincs jobb dolgod?!Mit foglalkozol vele,ki hogy számol,rajtad kívül ez senkit nem zavar.Nekiállsz idiótázni...nem boldognak tűnsz hanem rosszindulatúnak!Ennyit rólad!
2011. okt. 3. 13:24
 34/36 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem mért kell kitörölgetni? Okostojások! Legalább hagynád ott másnak az érveit is!
2011. okt. 5. 10:37
 35/36 anonim ***** válasza:
67%
Érveit...?
2011. okt. 6. 14:49
 36/36 A kérdező kommentje:
Most komolyan. Muszáj ezt? Nem azért tettem fel a kérdést, hogy egyesek itt éljék ki magukat!
2011. okt. 6. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!