Ki várja 2011 novemberére babáját?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom kisfiam lessz és november 17re vagyok kiirva.második gyermekem lessz.35 hetes terhes vagyok nektek mekkora most a pocitok?és mi lessz a neve?nekem az elsőnek Sándor Alexander,most meg Sándor Erik Péter.2011. okt. 11. 17:16
1/12 anita0802 válasza:
én ma töltöttem a 34 hetet nov 22-re vagyok kiírva kisfiunk lesz és 90%hogy Bence László.te hogy viseled? nem vizesedsz,derékfájás stb? az alattad lévő kérdés az enyém esetleg tudsz segíteni?
2/12 sumergo válasza:
November 7-re, első baba, és kislány, a neve pedig még nem dőlt el, lehet csak a szülőszobán döntök!
3/12 anonim válasza:
UH szerint november 15, fiú, Milán. Számolás szerint október 30
4/12 anonim válasza:
Szia, én nov. 25re vagyok kiírva, kislány lesz és Bori. Hasam kicsi, jól viselem, meg dolgozok de lassan abbahagyom. Ja és első baba.
5/12 anonim válasza:
Szia! Mi nov. 15-re vagyunk kiírva, de szerintem nem húzom addig. Ha minden igaz kicsi lányunk lesz, és Lucának fogják hívni. Első gyerkőc, és már nagyon izgulunk.
Kitartást és jó egészséget mindenkinek!
6/12 anonim válasza:
Szia én november 5 re vagyok kiirva kislány lesz és Seline (Szelin) Málna lesz a neve :) én már nagyon fáradt vagyok és nagyon szeretném ha kibujna oktober végére :)
7/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Pénteken töltöm a 34. hetet.
November 25-re vagyok kiírva.
3. kisfiam lesz és Ádámnak hívjuk.
Eddig 5 kg-ot híztam, méhszáj egy ujjnyira nyitva van.
Állítólag október végén szülök :O
8/12 anonim válasza:
November 14 -re vagyok kiírva, holnap kezdjük a fájásmérést. Lányunk lesz és Hannának fogják hívni, második baba. Már nagyon félek a szüléstől, remélem könnyebb lesz , mint az első.
9/12 anonim válasza:
én november 20ra vagyok kiírva, második baba, kisfiú lesz, az első kislány
10/12 anonim válasza:
November 1-re vagyok kiírva, elvileg kislány lesz (Dorina), bár az utóbbi két UH-n inkább fiúnak tippelték (ez esetben Balázs). Sajna félő, hogy nem húzzuk ki addig, de remélem, hogy mégis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!