Ti elvinnétek a gyermeketeket 4d ultrahangra hogy megnézze a tesót?
Figyelt kérdés
5 éves a fiam2014. júl. 28. 09:52
1/10 anonim válasza:
Velünk jött a 6 éves lányom, és nagyon tetszett neki a dolog
2/10 anonim válasza:
Biztosan elvinném! Nekünk 3 van, így senkit nem merek vinni. nem tudom, mi maradna a rendelőből... :) Szal egyet még könnyű vinni.
3/10 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy szeretné-e. Ha nem, akkor nem.
5/10 anonim válasza:
Persze,hogy elvinném,mindenképpen!Had lássa a tesót jó sokat,ne csak akkor,amikor megszületik.:)
Neki is jobb,jobban felkészül rá,szóval szerintem vidd el,élvezni fogja..)
6/10 anonim válasza:
Hasonló a kérdés nálunk is. Gondolkodunk, hogy elvigyűk-e a párom lányait (előző házasságából vannak). Egyik pillanat a örülnek a kistesónak, másikban nem annyira. Gondoltuk ha látnák az uh-n, akkor jobban tetszene nekik. Most csak a pocakomat látják.
7/10 anonim válasza:
Egyszerű, kérdezd meg őket, van-e kedvük.
8/10 anonim válasza:
Bár még csak 1 éves az első babám, de szerintem egyértelműen igen a válasz. :)
9/10 anonim válasza:
Szia!
Mi nem vittük őket, a nagylányom 8 a kisebb 6 éves, mivel nem tudnak egy helyben ülni, igen izgágák. Úgy gondoltam, hogy akkor apa sem bírja nyugodtan végig nézni, ki kellett volna mennie velük. Itthon megmutattuk a fényképeket nekik, sőt a dvd-t is megnéztük együtt, de pár perc után már nem kötötte le őket. Ezért örülök, hogy nem vittük magunkkal, mert ha itthon nem bírták végig nézni a 40 percet, akkor ott sem bírták volna. De szerintem ez függ attól is mennyire nyugis a gyerkőc.
34hkm
10/10 A kérdező kommentje:
Elvittük,és nem bantuk meg :)
2014. júl. 28. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!