Kismamák ti akik várjátok születendő gyermeketeket, ti előre mekkora, és mennyi, és milyen fajta pelust vettetek meg?
Szia Liberot vettem a tescoba 2100 ft volt 48 db-os.
2-5 kg-ig egy csomagot, amiből a korházba is kell vinnem.
Ha elfogyott akkor már minit veszek vagyis 3-6 kg-ig.
38 hkm
Pampers premium care new born :) a lányomnál is bevállt most a fiamnak is azt veszek.
26hkm
Én most egyetlen csomag 2-es méretűt vettem abból, amit a nagyobbak is használtak és használ még az egyik (Müller - Beauty Baby).
Mivel ő is lesz akkora mint a bátyó, nem akarok úgy járni, hogy egyszerűen nem fért bele az 1-es pelusba, alig vártam, hogy elfogyjon.
Amikor a legelső babát vártam, akkor vettem egy 1-es Liberót meg egy 2-es Pamperst. Mivel ő vékonyabb volt, neki túl nagy lett volna elsőre a 2-es, szóval azt nem bántam meg, egy darabig még maradtunk is az 1-esnél. Szerintem így érdemes, ha nem vagy benne biztos, hogy milyen meg mekkora lesz a bébi. Én így 3x már csak nem lövök mellé nagyon, aztán ki tudja :D. Na meg azóta azt is kitapasztaltam, hogy nem feltétlen a drága márkás pelenkák a legjobbak, minden babának más válik be.
Akkor ezek szerint én jól bevásároltam pelusból! Mert én vettem 2 csomag 2-5 kg-ig Bella Heppit 2*42 db+ és 1 csomag Pamperszt ami 94-db-os és 3-6 kg.
Összesen 178 db pelus, de a kórházba is vinni kell minden napra pelust.
Pampers premiumot terveztem.
28hkm
én eddig csak egy csomag pelust vettem, 3-6kg Pampers New Baby, a tescoban volt leárazva, 106 drb van benne. Majd később veszek még másikfajtát.
31+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!