Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti akik várjátok...

Kismamák ti akik várjátok születendő gyermeketeket, ti előre mekkora, és mennyi, és milyen fajta pelust vettetek meg?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia Liberot vettem a tescoba 2100 ft volt 48 db-os.

2-5 kg-ig egy csomagot, amiből a korházba is kell vinnem.

Ha elfogyott akkor már minit veszek vagyis 3-6 kg-ig.

38 hkm

2013. szept. 16. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Pampers premium care new born :) a lányomnál is bevállt most a fiamnak is azt veszek.

26hkm

2013. szept. 16. 08:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Én most egyetlen csomag 2-es méretűt vettem abból, amit a nagyobbak is használtak és használ még az egyik (Müller - Beauty Baby).

Mivel ő is lesz akkora mint a bátyó, nem akarok úgy járni, hogy egyszerűen nem fért bele az 1-es pelusba, alig vártam, hogy elfogyjon.

Amikor a legelső babát vártam, akkor vettem egy 1-es Liberót meg egy 2-es Pamperst. Mivel ő vékonyabb volt, neki túl nagy lett volna elsőre a 2-es, szóval azt nem bántam meg, egy darabig még maradtunk is az 1-esnél. Szerintem így érdemes, ha nem vagy benne biztos, hogy milyen meg mekkora lesz a bébi. Én így 3x már csak nem lövök mellé nagyon, aztán ki tudja :D. Na meg azóta azt is kitapasztaltam, hogy nem feltétlen a drága márkás pelenkák a legjobbak, minden babának más válik be.

2013. szept. 16. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok - még annyi jutott eszembe, hogy a kisfiamra a kórházban is 2-est adtak egyből a nővérek, a Bella Happy-ből. Szóval az is jó kiindulás lehet, hogy a csecsemősök melyiket látják kényelmesebbnek. (Egyébként a Bella Happy is jófajta pelus).
2013. szept. 16. 08:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint én jól bevásároltam pelusból! Mert én vettem 2 csomag 2-5 kg-ig Bella Heppit 2*42 db+ és 1 csomag Pamperszt ami 94-db-os és 3-6 kg.

Összesen 178 db pelus, de a kórházba is vinni kell minden napra pelust.

2013. szept. 16. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Pampers premiumot terveztem.

28hkm

2013. szept. 16. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam a 2. babánál és most is így fogom, hogy annyi pelus legyen itthon, ami 2 hétre elég. Az első babánál nem így csinltam és a páromat ugrasztottam, hogy vegyen. Amit ő örömmel csinált (aranyos volt), de a 3 boltban tallt olyat amilyet kértem, addig telefonon forródrót volt... :) Még annyit, hogy elsőnél Pampers-t vettem, ami rövidebb fajta és a kicsi lányomnak bevérzett a köldöke, mert pont odaért. A páromat 2-es Liberoért küldtem, mert a kórházban is azt kapott és az magasabb. A fiamnl már egyből Liberot vettem és most is azt fogok. A mennyiséggel, amit vettél semmi baj nincs, úgyis elfogy! :) Első időszakban napi 7-10 pelussal lehet számolni...
2013. szept. 16. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:

én eddig csak egy csomag pelust vettem, 3-6kg Pampers New Baby, a tescoban volt leárazva, 106 drb van benne. Majd később veszek még másikfajtát.

31+3hkm

2013. szept. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!