Ti milyen fajta tusfürdőt visztek be a kórházba?
Figyelt kérdés
30.hét közepén járok,elkezdtem összerakni a kórházi csomagot,a védőnő mondta h ne vigyek magammal erős illatú kozmetikumot,egyébként sem preferálom őket de milyen tipusút vigyek?Írnátok márkákat amit lehet,ami nem okoz gondot szoptatáskor?Én a Dove termékcsaládra gondoltam,tusfürdő,szappan,golyós deó..azt lehet?2013. jún. 6. 22:34
1/23 anonim válasza:
Én Babát vittem :). Nem direkt így terveztem, hogy stílusos legyek, csak éppen ez volt itthon. Bár van illata, de nem volt semmi ilyen jellegű probléma a szoptatáskor.
Viszont azóta is nosztalgiával szimatolgatom mikor újra olyat veszek, mert olyan kellemes emlékeket idéz :).
2/23 anonim válasza:
Én végigszaglásztam a boltban a tusfürdőket, és én ezt találtam a legenyhébb illatúnak, úgyhogy én ezt használtam kezdetben.
Amíg ezt használtam nem volt gond a szoptatással, aztán váltottam, szerintem pont Dove-ra, és zuhanyzás után nem akart szopizni, 2 alkalom után le is álltam vele, pedig már 4 hónapos volt, azt gondoltam megismer már úgy is, tévedtem...
3/23 A kérdező kommentje:
A Babára én is gondoltam v a Johnsonsra..hát nem tudom.Sose legyen nagyobb problémám.:-)
2013. jún. 6. 22:43
4/23 anonim válasza:
alverde olívás tusfürdő, átlátszó zselés állagú, szinte illatmentes, zöld a flakonja. mondjuk én évek óta eleve ezt használom, ezt szeretem, úgyhogy nem lesz nehéz dönteni :)
5/23 anonim válasza:
Tkp. mindegy a márka, vidd azt, amit a hétköznapokban is használsz. A lényeg a rendszeres tisztálkodáson van. Tényleg nem célszerű a túl erős illatú kozmetikum, de nem is kell erre rágörcsölni. Én Baba tusfürdőt vittem, amúgy is azt használok. A kórházba a sima lanolinosat vittem, annak alig van illata, itthon meg a kamilla-mézes volt. Amúgy a Dove nagyon jó, vidd bátran azt.
6/23 anonim válasza:
Én valami alap Niveára vagy Baleára fogok beruházni. Nekem ezek mind beváltak, azért is merem ajánlani ezeket.
7/23 A kérdező kommentje:
Rendben,nem fogok erre rágörcsölni,csak tanácstalan vagyok,és most még jobban,mert olyan jókat írtok.Az alverdéről már sok jót hallottam,de a palmolive sensitive is jónak tűnik.Valamilyen natúrkozmetikumot szeretnék.A Balea az dm-es termék azt hiszem,a Rossmannba fogom megvenni,nálunk az van.
2013. jún. 6. 23:05
8/23 anonim válasza:
Dmben lehet kapni illatanyagmentes tusfürdőt én azt vittem.
9/23 anonim válasza:
az alverde termékcsalád is csak dm-ben kapható :-(
10/23 A kérdező kommentje:
Alverdével mintha már a Rossmannban találkoztam volna,de lehet tévedek.Amúgy mindig ki akartam próbálni.
2013. jún. 6. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!