Ezt a fajta babakocsit néztük ki, ebben a színben. Nem tudjuk még, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e, de ismerőstől lehetőség lenne megvenni. Nem lenne fura kék babakocsi kislánynak?
Nézőpont kérdése. Én is ráadtam a lányomra a kisfiamról megmaradt ruhákat, de igyekeztem az utcán azért lányosan öltöztetni. A babakocsiba nem látnak be, szerintem ez kapásból kisfiús, mindig magyarázkodhatsz.
Inkább valami semleges színt vennék, vagy várnék pár hetet vele, amíg az ultrahangod meg nem mutatja magát a babóca:)
Én lánynak nem vennék kéket, annyi féle szín van. Olyan kéne ami nem sötét de nem is világos, nézd meg ezt az oldalt mielőtt döntesz, itt jó árak vannak:
A szín nem jelent semmit, a nagyfiamat mindig pasis színű és fazonú ruhákba öltöztettem, mégis naponta mondták idegenek, hogy jajj de szép kislány :))
Ha tetszik, nyugodtan vedd meg, nagyon jó kis babakocsi!
Ez egy nagyon jó kocsi, engem nem érdekelne a színe. Főleg, ha ismerőstől tudnátok megvenni!
Amúgy én is sétáltam már lila kenguruval, rózsaszín ruhában volt a kislányom, és megkérdezték, hogy fiú-e! Szóval ha csak emiatt nem vennéd meg, akkor ne érdekeljen :)
Én inkább fiúnak nem vennék lányos színű kocsit.
mi kisfiú után örökölünk babakocsit a kislányomnak. az is kék. nem a színét nézem, hanem azt, hogy egy nagyon jó márkájú kocsi, praktikus, könnyen lehet vele közlekedni, és nem utolsó sorban kényelmes a picinek.
nekem ezek az elsődleges szempontok és nem a szín. (bár amúgy sem vagyok nagy rózsaszín fan, de ez már az én hibám :))
Azért kellene semleges színűt választanod, mert ha el akarjátok majd adni, akkor mindkét nemű gyereknek fogják választani nemcsak az egyiknek.
Nekem pl. nem tetszenek a 3 kerekűek, olyan ufós nem babás, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!