Szerintetek milyen esetekben van lehetőség a babakocsi árának azonnali visszakérésének, vagy pedig azonnali cseréjének?
Nálunk napi használatban van (abban alszik el), és eltört a lábtartónál a váz. Hétfőn tudunk bemenni. Volt valaki ilyen helyzetben?
Köszönöm a választ!
Igazán nagyszerű... :S Akkor igencsak érdekes lesz az altatás, ill a séták. Hogy a fene essen bele!
Köszönöm nektek!
Attól függ hol vetted.
Ha ott ahol anno én(nyíregyháza),akkor sok jóra ne számíts.
Két hetet ígértek javításnak,+cserekocsit, hiáűba hívtam őket, bombáztam email.-ekkel,nem jött a cserekocsi, ráadásul a miénk nem két hét hanem 6 hét alatt lett kész. Elvileg.
Mert,hogy semmit nem csináltak rajta meg, az is biztos, rosszabb állapotban kaptam vissza,mint ahogy volt. Ráadásul,koszosan, olajosan:(:(:(
Ó, basszus... Nem Nyíregyházán vettük, de a bolt ahonnan vettük onnan szerzi be. Mezőtúron vettük a Chicco-ban. Teljesen tanácstalan vagyok akkor... Hogyan fogom így elaltatni a lányomat???
Azóta sikerült valami megegyezésre jutnotok, Kedves Utolsó Válaszoló?
Ez még tavaly nyáron volt.
Nem jutootunk semmie, ők állították,hogy megcsináltak rajta mindent, lett egy csúnya vita. Én azóta ha lehet mindenhol hangoztatom,hogy ott ne vásároljon senki:(:(
szerencsére sikerült a kocsit, még így kisebb nagyobb hibákkal is eladnom, és vettem egy másikat:(
Remélem neked szerencséd lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!