Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen esetekben...

Szerintetek milyen esetekben van lehetőség a babakocsi árának azonnali visszakérésének, vagy pedig azonnali cseréjének?

Figyelt kérdés

Nálunk napi használatban van (abban alszik el), és eltört a lábtartónál a váz. Hétfőn tudunk bemenni. Volt valaki ilyen helyzetben?

Köszönöm a választ!

2012. szept. 1. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát azért ha más terméket használsz fél évig, és elromlik, azt sem cserélik ki újra.

Azt hiszem, úgy van az aszf-ben, hogy garanciális a termék x ideig, ha ezalatt valami gond van vele, első körben a javíttatást kell állnia a forgalmazónak, és ha ez több ideig tart, csereterméket kell biztosítania a javítás időtartamára. Ha nem lehet javítani, akkor cserélnek.

De ilyet hogy lehet tanácsolni, hogy legyen bunkó? én is a kereskedelemben dolgozom, elhiheted, javíttatok a bunkónak is, de az tuti, hogy nem töröm össze magam a kedvéért.

2012. szept. 1. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Néhány (2-3) hete használtuk a kocsit, mikor toltam és az egyik kereke elgurult... :S Nem is lehetett visszatenni, valami kikopott benne, ami miatt nem pattant vissza a kerék. Mi is megvettük még mikor terhes voltam, csak ugye használva nem volt. Visszavittük a boltba. Cserekocsit nem kaptunk, kb. 2 hét volt a javítás, az is úgy, hogy állandóan telefonálgattunk, hogy mi lesz már, mert addig szinte ki sem tudtam mozdulni a babával. Megkaptuk azt is, hogy miért nem olajoztuk a kerekét, holott a boltból már összeszerelve kaptuk, senki nem mondta nekünk és leírva sem volt sehol hogy mit kell vele csinálni. Na mindegy, nálunk is volt 2 hét ideg, sírás, gyomorgörcs, mire visszakaptuk. Nekünk is vidékre vitték szervizbe, emiatt volt ilyen sok idő, de persze ezt sem mondták mikor bevittük. Az üzletvezető olyan flegma volt, mintha mi tehetnénk róla. Utána én is mindenkinek mondtam, hogy azt a boltot kerüljék el, mert ugyan az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, de elég volt egy kis probléma és az üzletvezető (vagy tulaj) egy borzalom. Én is azt kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön dűlőre jutnotok! Egyébként én annó hirtelen felindulásból felhívtam a fogyasztóvédelmet, de ott sem tudtam segíteni igazán. :( De akkor már olyan kétségbeesett voltam, hogy a telefonba is elcsuklott a hangom, elsírtam magam, alig tudtam kinyögni mi bajom van.
2012. szept. 1. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Én megcsináltatnám magam. Nem hiszem, hogy olyan sokba kerülne és az idegeskedés sokkal rosszabb lenne. Nem tudom hol laksz, de szerintem biztos találsz valakit aki megcsinálja.
2012. szept. 1. 20:43
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Én is dolgoztam a kereskedelemben, sőt kereskedő a végzettségem is. Nem szeretnék bunkó lenni, és nem is fogom saját ktg-emre megcsináltatni a garanciális kocsit. Nekem nem kell teljesen új kocsi, csak maga a váz legyen új, a huzata (a miénknek) teljesen megfelel. Vannak még hibái a kocsinak (tolókar lötyög, az egyik oldalon a rugózása olyan kemény, hogy nem lehet kézzel lenyomni, míg a másik oldaon olyan puha, hogy egy ujjal lenyomható, öntési hibás a "karfa", ahol a fekvő pozíciót lehet állítani fém izé lötyög a szegecsnél...) Na ezek miatt lenne jó kiharcolni valahogy az új vázat.

2012. szept. 1. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült 10 hónap után kicseréltetni a vázat. Feltűnt, hogy nagyon kopnak a kocsin a gumik, de ez kb. fél év után lett nagyon feltűnő. Mivel senkinek nem volt ilyen kocsija a környékünkön, próbáltam tájékozódni, hogy mi lehet, illetve felhívtuk a boltot is, de nem igazán tudtak magyarázatot adni rá, csak annyit, hogy biztos, hogy nagyon felfújtuk a gumit. Aztán egyre nehezebb lett tolni, valahogy a kerekek "szétálltak", nem tudom jobban megfogalmazni. Visszavittük, ott volt a főnök is, megnézték, egyből mondta, hogy ez gyári hibás, és azonnal kicserélték a vázat egy újra. Ez a Bergonban volt a Pesten. Szóval próba szerencse, de egy cserekocsit azért sírjál ki.
2012. szept. 1. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!