Babakocsi vásárlás? Rémálom!
Figyelt kérdés
7. hónapban járó kismama vagyok, első bébi. Tegnap megpróbáltunk a párommal babakocsit venni, de annyi féle-fajta volt, hogy nem tudtunk választani. Tudnátok tanácsot adni, esetleg képet mutatni?2012. nov. 21. 11:34
1/14 anonim válasza:
Ehhez tudni kellene, hogy hol laktok, hogyan közlekedtek stb. Hiszen más babakocsi kényelmes a tömegközlekedésre, más a göröngyös járdákra, kérdés, hogy fel kell-e cipelni emeletre, tehát könnyű, vagy inkább masszív legyen stb.
2/14 anonim válasza:
Én ilyen babakocsit vettem,igaz használtan,de teljesen új.Az előző ,,gazdája,, csak 2 hónapot használta,szóval teljesen új.Van hozzá mózeskosár és babahordozó is,esővédőt kell majd hozzá vennem,mert azt nem kaptunk hozzá.
3/14 A kérdező kommentje:
Egy csendes faluban lakunk, szóval tartósat szeretnénk a rissz-rossz járdák miatt, tömegközlekedést nem használunk, és emeletre sem kell vinni, szóval szerintem inkább masszívnak kellene lennie.
2012. nov. 21. 11:51
4/14 A kérdező kommentje:
És ha tudnátok még az autósülésben is segíteni, azt nagyon megköszönném.
2012. nov. 21. 11:54
5/14 anonim válasza:
Szia!
Mi is faluban lakunk, nem kell cipelni a babakocsit és nem kell tömegközlekedni. Mi a Tomas Bomble Bee-t választottuk, igaz hogy be voltunk korlátozva max 60.000Ft-ra, tehát semmiképp sem tudtunk volna nagyon másikat venni ami ennyi mindent tud. Én imádom, bár baba még nem feküdt benne. Sport-mózes-hordozó külön csatlakoztatható rá, én imádom a nagy kerekeit, a feltétek mindkét irányból rárakhatók, de olvasd el mit írnak róla, érdemes megnézni.
20hkm
6/14 anonim válasza:
Hát, sajnos konkrétumokkal nem tudok segíteni... Rossz járdához inkább nagykerekű kocsi kényelmes, bár nem tudom, az pl. belefér-e az autóba (már ha sokat autóztok).
7/14 anonim válasza:
Amit én belinkeltem,az szerintem elég masszív babakocsi,lehet,hogy nem annak néz ki,de az!!Egyébként én faluról vettem meg ezt a babakocsit.Imádta a gazdája,de muszáj volt eladnia mert nem fért be az autója csomagtartójába.Szóval ha ez nem lett volna gond,akkor el sem adta volna.Ő is falun használta és semmi baja nincs.De te tudod,ha neked nem tetszik,akkor nézz másfelé,én csak segíteni próbáltam.
8/14 A kérdező kommentje:
És inkább vegyünk "unisex" színben babakocsit? Mármint se túl lányos, se túl fiús ne legyen gondolom? Egyébként kislányt várok.
2012. nov. 21. 12:11
9/14 A kérdező kommentje:
És nagyon szépen köszönöm is a segítségeteket! :) Érdekelne még a belinkelt babakocsi márkája :)
2012. nov. 21. 12:13
10/14 Adri baba válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!