Másnak is ekkora dilemma a babakocsi vásárlás, vagy csak nekem?
Hihetetlenül nehéz döntés.Ráadásul nincsenek is nagy elvárásaim, csak annyi, mint mindenkinek.
Legyenek nagy kerekei(nem felfújósak) ,átfordítható tolókarral, mózeskosárral és hordozóval,és 3 éves korig tudjuk használni.
Tudtok ilyet mutatni nekem? Nem baj ha 3 vagy ha 4 kerekű.
Szia!Én májusban szülök és én ezt a babakocsit néztem ki:
Ha megnyitod a linket a lap alján találod a színválasztékot is.Azt hiszem 38 színből lehet választani.
Nekem nagyon tetszik és hasonlóak az elvárásaim, szerintem ennél olcsóbbat nem nagyon találsz.Esetleg használtat de gondolom azt nem akarsz venni.Remélem tudtam segíteni :)
Szia! 3 kerekűnek nem tudod átfordítani a tolókarját...
Jó pl. Bergon, Kunert, és persze vannak jóval drágábbak is. Én a google segítségével keresgéltem, nézelődtem, választottam, kényelmesen itthonról :))
A 4 nagy kerekű nem bolygósítható, az inkább a 6-8 kerekűekre jellemző. de akkor kicsik a kerekek. Ha az első 2 kerék bolygosítható, és kisebb, mint a hátsók, akkor meg nem átfordítható a tolókar.
Concord FUSION
Peg Perego
Pierre Cardin
Minél kevesebből szeretném megúszni, de a férjem azt mondta, hogy ha 200 000 forint lesz, az sem baj. Dönthető legyen, persze. azért az jó lenne.
Én ezt szerettem volna : [link]
de felhívtam a boltot, és azt mondták, hogy nem átfordítható a tolókar, és sem a mózeskosarat,sem a hordozót, és sem a sportrészt nem lehet átfordítani. Pedig sok helyen olvastam, hogy lehet.
A concord nagyon tetszik, az mindenben megfelelt, kivéve az ára :)) az nem baráti :)
komolyan mondom, már fáj a fejem a babakocsiktól. Persze "ráérek még" de mégsem, mert márciusban jön a kis tesó.
Maximum februárban meg kell vennünk. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!