Másnak is gond a babakocsi kiválasztása?
Figyelt kérdés
Az összes dologgal, amit a babának meg kell venni, határozott elképzelésem van. De a babakocsi ügyben semmi. Látok itt sok ilyen kérdést, ezek szerint nem vagyok egyedül. Én valami kis egszerüre gondoltam ami nem olyan hatalmas. És mikor már nagyobb a baba akkor is lehet használni. És persze nem csillagászati összegre gondolok. Az nem baj, ha nincsen benne babahordozó , mert azt kaptunk. Segitenétek, ha van kedvetek? Milyen mákáju legyen?2011. okt. 26. 15:27
1/5 anonim válasza:
Igen!!! Nekem is nagyon nagy gond. Nem tudom, melyik lenne jó. Olyan sok fajta van és mindenki mást ajánl.Nekem fontos a babhordozó és , hogy sportrésze legyen. Mózes nem (ha 180 fokban dönthető). Olyan 60.000 Ft-ot szánunk rá. Megnézetem már egy csomó oldalt,de még mindig nem találtam semmit. :(
2/5 anonim válasza:
Ha újat akartok itt a legolcsóbb az összes közül amit én néztem!Mi is innen rendeltük!Meg minden mást is itt vettünk mert tényleg olcsó üzlet!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez nagyon szuperül néz ki! Az árárol nem is beszélve. És nem kell majd sportkocsit venni hozzá. Megmutatom a férjemnek is mert ő meg babakocsi bolond. Már az üzletekben mindig kéri, hogy had próbálja ki. Képzeljétek képes tologatni! De nekem mind olyan ormótlan. De ez nagyon tetszik!
2011. okt. 26. 16:19
4/5 anonim válasza:
Nekünk is nagy gond volt, végül bergon babakocsit vettünk és nem bántuk meg. Strapabiró, jól birja az egyenetlen talajt is, kényelmes és árban is kellemes.
Ime a link: [link]
Mi végül a Q12-t vettük. Azt lehet hordozóval és nélküle, mózessel vagy nélküle és 180 fokban dönthető.
5/5 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon köszönöm.
2011. okt. 26. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!