Babakocsi kérdés? (kérdés túl rövid . )
Szia! Nekünk ilyen van, mózes nélkül, úgy 40-45 ezer Ft-ba kerül. Nagyon jó kis kocsi, nagyon kényelmes, könnyű, jól kezelhető, imádom! Újszülött kortól ajánlott, sportkocsivá is alakítható. Az autósülés is nagyon jó hozzá.
www.aprosagokboltja.hu
Raf-Pool Twist
Nehéz, ez az egyetlen hátránya, de mindent adnak hozzá.
Az a bajom, hogy ehhez (utolsó előtti kivételével) mindegyikhez van mózeskosár. Szerintem ezt nem lehet kihasználni. Ha 180 fokban dönthető, akkor felesleges a mózes. Vagy rosszul gondolom? Babahordó viszont kellene.
Az utolsó amúgy nagyon jó tényleg.
Ehhez mit szóltok?
Raf-Pool twist-es vagyok:
A mózes főleg télen nagyon jó, akkor aztán védve van a gyerkőc, mert a lábzsákot is ráadhatod vagy a mózeshez is van ráhúzható rész. Meg szerintem egyenletesebb mint a sport része. Az én fiam 2 hónapos, overállal s elfér benne, mert hatalmas a babakocsi, szép tágas! De nehéz, ha nem kell emeletre cipelni, nagyon jó. 53,000 volt, a hordozóval együtt és házhoz is hozták.
esetleg ezek tetszenek
nekünk ez a tit van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyok a kerekei, jól rugózik, könnyű összecsukni. Én olyat vettem, hogy a sportülést át lehet alakítani néhány mozdulattal mózessé, így ha elalszik nem gond. Mindkét irányba fel lehet tenni a vázra az ülőkét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!