Melyik szín lenne jobb egy kislánynak (babakocsi kérdés)?
Nekem a piros tetszik jobban,de a párom azt mondja,hogy az nagyon nőies,Ő azzal nem fog elmenni sétálni....
A rózsaszín is tetszik,de azzal szerintem a párom még inkább nem vinné el...
Most arra is próbál rábeszélni,hogy a hordozót vegyünk bézs színbe legaláb,de ha azt rátenném a babakocsira,akkor olyan furi lenne a piros pelenkázótáskával és a piros bevásárlótáskával(már ha a pirosat vesszük),nem?
Szóval,piros vagy bézs?
Szerintetek melyik lenne a jobb?
Köszönöm!
Inkább bézs, bár az lehet, hogy könnyebben koszolódik.
(Gondolj arra is, ha lesz esetleg kistesó valamikor, esetleg neki is megfeleljen.) Nálam legalábbis ez fő szempont volt.
Piros!
Szerintem a bézs elég kényes, világos szín. Hamar koszolódna.
Én is piros kocsiba ültetem a gyerekemet, és szívesen sétál a lányunkkal. :D
Majd megszokja! :)
Én ebből a kocsiból eddig csak feketét láttam, esetleg keressetek boltot, ahol van fekete, az elég férfias szín, és uniszex is.
(Nekünk egyébként padlizsán színű a kocsink, rózsaszín hímzéssel, és az elmúlt két évben nem esett még csorba emiatt a férjem férfiasságán.)
Elég fura a párod... Ha rózsaszín ruhában lesz a lánya, nem viszi majd az ölében? :P
Na mindegy...
Bézs vagy piros? PIROS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!