Babakocsi kérdés, van ilyen fajta valakinek?
Ezt a fajtát néztük ki, és jó lenne tudni, kinek mennyire jött be.
Előre is köszi a válaszokat!
Link: [link]
SEMMIKÉPPEN, mert
-nem bolygókerekes és egy nagy batár, amivel csak szerencsétlenkedni fogsz tudni
-amúgy meg nem is tetszenek, se színük, se az egész felépítésük
Amúgy nem látszik a képen, hogy mennyibe kerül de 50 körül kapsz már travel system-est (babakocsi+hordozó)
Nekem olyan volt a kicsi születése óta (ts-es vizszinetsig dünthető, lábzsákos), 2 éves és 3 hónapod korában adtam el, addig simán használtuk.
nem kellet lecserélni, másikat venni fél év múlva a hordozót is 10 hónapos korában cseréltük, le egy 9-18
kg-os gyerekülésre.
Nekünk ilyen volt, a sárga színű (arról több kép is van).
Mivel el szeretném adni, ezért érdekem lenne a fényezése, és ezt meg is tenném, de!!!
Nagyon fontos milyen terepre akarod használni. Ezt én nagyon mellénéztem.
Nagyon jó kocsi nehéz, hepe-hupás terepre. Városi közlekedésre azonban alkalmatlan. Elég a két kezem, hogy megszámoljam hányszor használtuk, és akkor is az erkélyen volt csak, és csak aludt benne a Kislányom.
Tényleg szuper tágas, szuper kényelmes, de baromi nehéz, és tényleg előnytelen, hogy nem bolygókerekes.
Egyszó mint száz: falura-téli hónapokra tökéletes, városi utakra-bevásárlóközpontokba-tömegközlekedésre megkeseríted vele az életed.
Egyébként mivel nem látok árat megkérdezhetem mennyiért kínálgatják mostanában?
Ehhez hasonlónk van(jack-pol a bergonon meg tudod nézni), NNNNNNNNNEEEEEEEE. Ha jót akarsz magadnak keress használtan vmi "márkásabbat" vagy picivel drágább újat.
Ilyet ne, nekünk csak porfogó...
El akarom adni, de annyit nem ér, hogy kimossam a huzatot meg áttöröljem a vázat. Egyedül a mózese miatt nem kukáztam le, mert a lányom januári, ennyi pozitívuma van-volt a kocsinak.
Hibák: az egypedálos "hátsó" fékeket nagyon nehéz állítani, lábbal majd lehetetlen, a "első" fék, az pedig amikor kedve van lefékez(villamos előtt, épp beért a megállóba a villamos, és már ment volna tovább mire a féket sikerült megcsinálnom, menet közben beakadt, és ez csak egy durva eset)
régi szocreál boltokba bejutni kb lehetetlen, nagyon centizve, mire összecsukod megőszülsz, mert vagy szorul a pöcök, vagy laza(egyik nap a gyerekkel együtt záródott össze, mert ugyan kattant a biztonsági pöcök, de mégse), rettentően nehéz, gyerekkel még nehezebb. A háttámlát állítani kínszenvedés, nekünk nagyon feszes az állítópöcök, a vállszíj a támla tetejéből indul, most a lányommal mire beállítom, a fején megy át a teteje, mert magán a támlán elférne egyben a gyerek, ki tud bújni, dörzsöli az arcát...
Ezen fantasztikus tulajdonságai miatt összességében többe van a gyerekek szállítása mint egy normál kocsi: 30volt a kocsink, 12a nagy kenguru, 12 a kendő a lányom miatt...
Huh, köszi :) Amúgy falura kell, télre lesz baba, a falu egy káosz, olyan úttal, hogy anno ezért nem kaptam görkorit sem, mert a szüleim nem akartak feleslegesen pénzt költeni, az utat nézve.
Azért még jól körülnézek :)
Tényleg köszi mindenkinek!
közlekedtél már bolygókerekes babakocsival..mi az hogy na és?
ég és föld...az és
Komolyan nem értem emberek miért veszik meg ezeket a már-már gagyi kategóriába tartozó fapad babakocsikat jó drágán, ráadaásul annyira, de annyira csúnyák
13:51-nek
szerintem nagyon drágán adod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!