Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsi kérdés, van ilyen...

Babakocsi kérdés, van ilyen fajta valakinek?

Figyelt kérdés

Ezt a fajtát néztük ki, és jó lenne tudni, kinek mennyire jött be.

Előre is köszi a válaszokat!

Link: [link]

2011. aug. 1. 12:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14:36 lehet hogy drágán,65ezer volt táska nélkül,alig használtuk autóval megyünk ha menni kell.De nekem ez nagyon bevált megint ilyet vennék.Volt másfajta is,hasonló a kérdés írójához,sz ... rt se ért.Én ilyet tudok ajánlani mert nekem ez vált be,az itteni köves uton...
2011. aug. 2. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
14.35-nek!Képzeld a sportbabakocsink bolygókerekes,és egyáltalán nem ég és föld a különbség.Mi 37000Ft-ért rendeltünk a vateráról ehhez hasonlót,és a környezetemben elég soknak van még olyan kocsija.Lehet hogy neked csúnya meg gagyi,de nem mindenki teheti meg hogy 100ezres babakocsit vegyen.Egyébként meg az sem különb,mert nekem meg azok nem tetszenek.Nem vagyunk egyformák,majd a kérdező eldönti milyet vesz.
2011. aug. 2. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:
15:49 ott a pont
2011. aug. 2. 16:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Kérlek, ne veszekedjetek :)

A végén egy nagyon jó ajánlatot kaptunk egy gyermek után használt, de szinte új állapotú babakocsira, így lecsaptunk rá. Járt hozzá minden, és kezelhetőnek is tűnik, persze majd meglátom, és ha mégsem jó, akkor tanulok belőle. Elárulom, 18ezer forintért kaptuk mindenestől, esővédő, szúnyogháló, stb... Baby Lux márka lett végül :)

2011. aug. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!