Melyik szín lenne jobb egy kislánynak (babakocsi kérdés)?
Nekem a piros tetszik jobban,de a párom azt mondja,hogy az nagyon nőies,Ő azzal nem fog elmenni sétálni....
A rózsaszín is tetszik,de azzal szerintem a párom még inkább nem vinné el...
Most arra is próbál rábeszélni,hogy a hordozót vegyünk bézs színbe legaláb,de ha azt rátenném a babakocsira,akkor olyan furi lenne a piros pelenkázótáskával és a piros bevásárlótáskával(már ha a pirosat vesszük),nem?
Szóval,piros vagy bézs?
Szerintetek melyik lenne a jobb?
Köszönöm!
Piros
Ez unisex szín, nem lányos. A rózsaszín már az:)
A bézs nagyon világos, igaz hogy ha süt a nap, annyira nem szívja be a meleget, de nagyon könnyen piszkolódik, moshatnád elég sűrűn.
Lila :-D
De ha bézs és piros közül kell választani, akkor piros szerintem. Nem annyira lányos szín, mint mondjuk a rózsaszín lenne.
Piros!
Az én lányomnak ciklámen babakocsija van, de férjem nemhogy lebeszélt volna, hanem ő ragaszkodik minden téren a nőcis babaholmikhoz:)
szia!
én is ilyen kocsit veszek a fiamnak:)pirosban!
szerintem unisex szín, nem nagyon értem a párodat pláne hogy kislányotok lesz :O
piros!!!!Nekem bézs van és 3 nap alatt tiszta mocsok:(((
Azt nem szégyelné a férjed?Hogy egy 250 ezer forintos retkes babakocsiban sétáltasson:DDD???
naná hogy piros :)
igaz másban, de nekünk is piros a babakocsink a lányunknál. a bézs is szép, de igen kényes anyag. gondoljatok arra hogy mi van ha valamit rágcsál benne vagy csak picit maszatos kézzel hozzáértek a kocsihoz!
a férjed meg a babájára legyen büszke :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!