Szerintetek ez a babakocsi használható újszülött kortól? Egyébként 170fokig dönthető.
Az eladó azt mondta, használható újszülött kortól is.
Rákerestem a neten, itt a leírások fele azt írja, hogy használható, a másik fel meg azt, hogy csak 3-6 hónapos kortól használható.
Ez miért van?
Ha 170 fokig dönthető, az jó.
Viszont! Én ezt nem használnám újszülöttel, mert csak egy irányból lehet tolni, és nem hiszem hogy az újszülöttnek olyan hűdejó, hogy nem látja a szüleit. Mi menetiránnyal megegyezően csak akkor használtuk a kocsit, amikor már ült és nézelődött (kb. 8 hónaposan). De előtte mindig keservesen sírni kezdett, ha nem látott...
(És szerintem ezért is van, hogy van, ahol csak 3-6 hónapos kortól ajánlják.)
De mindegy, ez csak az én véleményem...
Köszi az eddigieket.
Még valaki?
Köszi az eddigieket!
Aki azt mondj nem használható, az miért mondja?
Szia!
Tavaly októberben én is vettem a lányomnak (igaz akkor már elmúlt 1 éves), de úgy vettük, hogy a második babának is jó legyen. Igen ez egy hátrány, hogy nem lehet a kart úgy fordítani, hogy a baba lásson. Ledöntöttem a miénket és tényleg egy takaróval meg lehet oldani. A lányomnak olyan volt újszülött korában amibe szintén kellett takarót tenni, mert az sem volt teljesen egyenes (pedig az kimondottan újszülötteknek való). Tökéletes megoldásnak bizonyult. Most már több, mint 2 éves és semmilyen baja nem lett. Azt hiszem én is fogom használni a fiamnál. Szerintem megszokás kérdése. A másik babakocsinál forgatható volt a kar és azzal sem volt gondja amikor éppen nem látott, mert folyamatosan beszéltem hozzá. Viszont esővédőt nem használtam így nem szokta meg és amikor a Pierre Cardinra rátettem nagyon sírt.
Egy gyönyörű 2 éves és egy 22 hetes magzat anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!