Szerintetek ez a babakocsi használható újszülött kortól? Egyébként 170fokig dönthető.
De föltettem újra, egy az egyben, ez arra irányul, aki tényleg használt ilyet.
Itt van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
A hordozó más kérdés, mert biztonsági okokból nincs benne fektetve a baba és csak annyit tartózkodhat benne, ami feltétlenül muszáj.
Ne haragudj, de mit nem lehet ezen érteni? Vízszintesen egészséges és kész! Mi ez a huzavona, megéri kockáztatni, hogy nem tesz jót a gerincének az a hülye babakocsi? Annyi a babakocsi mint a szemét, miért nem tudsz olyat választani, ami biztosan jó?!
Bocs a kirohanásért, de egyszerűen fel nem foghatom miért éri meg kockáztatni.
Hordozó: azt írod, hogy csak annyit legyen benne, amennyit muszály.. nos, ha nekem fél órás dolgom van, az jót tesz neki? Abban meg görnyed is ráadásul...
10fok az eltérés, a TELJES VÍZSZINTESIG az tudod mennyi? Matekot tanultál?
És olvasni?
Írtam, hogy teszek bele mózest.
Ezzel mi a bajod??
Az TELJESEN VÍZSZINTES!
Sajnálom, de elég sötét vagy, agresszív, nem is értesz hozzá, pláne még nem is láttál, vagy használtál ilyen kocsit.
Az, hogy ez a kocsi pl. 3 hónapos kortól ajánlott, az egy dolog. De ha tesz az ember bele egy mózest, akkor tök vízszintes, olyan, mint egy újszülött kocsi.
17:11-es vagyok.
"Meg azt sem értem, hogy vannak olyan hordozók, sőt, szinte mind olyan, ami nem egyenes, tehát úgymond görnyedve van benne a baba. Az jót tesz a gerincének?"
A hordozó más téma, abban azért van így a baba, mert úgy a legbiztonságosabb az autóban utazva. Viszont! A hordozóban az újszülött egyhuzamban 30-40 percet tölthet, 3 hónapos kora után pedig max. 1,5 órát, különben nagyon megterheli a gerincét. Több órás út esetén párszor meg kell állni, kivenni a babát, kicsit nyújtózni vele.
(És sajnos sok olyat látok, hogy a babát úgy "sétáltatják", hogy a hordozó a babakocsira van csatlakoztatva.)
Úgyhogy igazad van, Kérdező, a hordozó sem jó a baba gerincének...
Nos egy babakocsis út sem lehet több ennél. Amúgy ez le van írva az autós ülések kézikönyvében, hogy meddig lehet benne a baba? Én a miénkben nem láttam pedig nem gagyi! Amikor a lányom volt újszülött akkor én még a babakocsiból is kivettem néha sétálás közben. Tehát mivel nekem van ilyen babakocsim és még akad itthon pléd is megnéztem és meg lehet egyenletesre csinálni. Az se jár jobban aki egész nap az autósülésben vagy abban a pihentetőszékben tartja a picúrt.
A gyönyörű 2 éves és a 22 hetes magzat anyukája
Szűk látókörű vagy!
TAPASZTALATOKRA LETTEM volna kíváncsi, nem okoskodásra, mert lehet újszülött kortól használni.
Ha gyöpös vagy, nem kell válaszolni az itteni kérdésekre, és kioktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!