Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ez a babakocsi? Jo...

Milyen ez a babakocsi? Jo lehet? Nagyon tetszik de nem ismerem hogy milyen

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 11. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tako Jumper.Nem rossz,ár-érték arányban nagyon jó.
2011. szept. 11. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ajánlom! Az ára jó, de a kocsi elég sz@r.
2011. szept. 11. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:
mi az oka?
2011. szept. 11. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik, masszívnak látszik.De talán egy kissé széles és nehéz is.Rossz terepen viszont tuti simán gurul!
2011. szept. 11. 22:19
 5/6 belya válasza:

Eddig nekem is ez a babakocsi eddig a favorit, de sajnos túl sok mindent nem tudok róla. Általában dicsérik, bár nyilván vannak nála sokkal híresebb márkák is(ami nem biztos, hogy jobb). Sokat keresgélek most én is, és sajnos azt vettem észre, hogy mindenki azt dicséri, amit megvett. Jó lenne azért ha valaki végre elmondaná, hogy egyik-másik babakocsi miért jobb a többinél... ?? Vagy csak a design számít?

Egyébként ezt találtam róla:

Ez egy lengyel gyártású babakocsi. Felépítménye a lengyel korrekt anyagok és szerelvények miatt stabil, kissé talán a súlyában ez hátrány, de a magyar útviszonyoknál inkább előnynek kell felfogni, ha nem a plázába készülünk sétálni vele.

Játszóterezéshez és bevásárláshoz tökéletes.

A két kis megfigyelés, amit tettünk, az a biztonsági piros kallantyú, amit az összecsukásnál kell elhajlítani, azt feledékenyek le tudják törni hamar, a másik a sport rész kupolája, amit nem lehet erősen előre hajlítani, ez szembeszél esetén problémát okozhat.

(bocs a regényért)

2011. szept. 12. 16:22
 6/6 A kérdező kommentje:
azért én modernebb kocsit fogok akarni, 3 kerekut, de ez sem rossz, foleg a szín kombinácioja tetszik
2011. szept. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!