Mit kell megnézni, mire kell figyelni külön babakocsi vásárlás közben?
Mindenkinek más szempontok fontosak.
Nekünk van autónk, és ahol lakunk van lift így nem kell nagyon emelgetnem a babakocsit.
Amit MI figyelembe vettünk és fontosnak tartottunk:
-vízszintesig dönthető legyen
-elég széles fekvőfelület legyen mert lassan megszületik és télen kell hogy jól be tudjam bugyolálni a kislányomat úgy, hogy még kényelmesen elférjen
-strapabíró legyen
-első kerekei bolygósíthatók és fixálhatók, ahogy nekem jólesik
-a tolókar átfordítható így amíg pici és fekszik tudom szemből tolni és látom Őt
-elég nagy kerekei legyenek hogy ne zötyögjön a jó magyar utakon valamint gumis legyen a kereke hogy ne rázza szét annyira a gyereket
-nem utolsó sorban az ára se legyen nagyon drága.
Mi nagyjából ezek alapján találtunk megfelelő babakocsit 42 ezerért.
Sok boldogságot!
35 hetes pocis
Én egy dolgot szívtam meg nagyon az első babámnál: A babakocsi sportrésze dönthető volt, és nagyon nagy hupli volt a dönthető pontnál, így nem tudtuk beltenni a kicsit, mert beleesett. Hiába párnáztuk ki, sehogy nem volt jó.
Ezért most a másodiknak veszünk másik kocsit, mindenképp 4 funkciósat, mert téli baba lesz. Ezeknél arra figyelek, hogy a mózes kemény , kivehető és nem dönthető legyen, nem árt , ha a babakocsinak nagy kereke van (a magyar járdák...) és örülök, ha van hozzá pelenkázó, és alul tárolórekesz.
Én ajándékba kaptam a miénket, de nagyon utálom. Nem vettem másikat mert sok mindenre kellett a pénz. De ami miatt utálatos: nagyon nehéz irányítani, csak 2 kézzel lehet. A járdára nem tudom feltolni, meg kell emelni az egészet, és baromi nehéz. Nem tudom ez mitől függ, talán a kerekek méretétől? Ennek elég kicsi.
Az jó, ha át tudod fordítani, hogy ne süssön a baba szemébe a nap.
Csatlakozom. Mi is az első kocsinkat kaptuk, nagy nehéz böhöm batár volt, a magassága sem volt állítható (mi is magasak vagyunk a férjemmel).
Le kellett cseréljem mindenképp. Fordítható tolókar!!! Nagyon fontos, mert az biztos h minden kicsi babás anyukát idegesít ha nem látja mit csinál a baba, Bolygósítható kerék!!!! legalább 20 cm.es átmérővel de NEM felfújhatósat!!! az is nagyon nehéz tud lenni...
És állítható magasságú kar vagy pedig az átlagosnál kicsit magasabb tolókar (mondjuk 103-104 cm és nem 95!!! )
szia, mi épp valamelyik nap néztünk babakocsit magunknak. A párom kész szaki, én meg rábólintok arra, amit mond. Nekem csak annyi a kikötésem, hogy állítható legyen vízszintesbe és ülőhelyzetbe is, és ne legyen nagyon nehéz, tudjam felrakni a buszra, villamosra (lépzsőzni szerencsére nem kell)
Neki még az volt fontos, hogy nagy kerekei legyenek, mert annál könnyebb irányítani, és összecsukható legyen, hogy a kocsiba is be lehessen tenni.
19 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!