Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyáron születő babának Espiro...

Nyáron születő babának Espiro vector vagy Quinny Buzz babakocsi legyen?

Figyelt kérdés
Az espiro vector jobban téliesíthető ahogy látom.
2012. nov. 14. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én csak a quinnyhez tudok hozzászólni. Nekünk az van, és maximálisan meg vagyunk vele elégedve. Egyetlen negatívuma,hogy kicsi a bevásárló kosara.
2012. nov. 14. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az espirohoz tudok hozzászólni igaz nem nekem van hanem a testvéremnek de én is rengeteget használtam! Szerintem nagyon könnyen irányitható könnyen össze csukható remekül téliesíthető! Szerintem nagyon jó babakocsi!
2012. nov. 15. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia !

Én mind a kettőt használtam !

Quinny-t vettem meg először , mert halottam hogy milyen jó ! Viszont mikor a lányomat először bele raktam ez egy téli napon volt , hú de jó az a + 50 ezerért a mózeskosár , mert abba majd mindig meleg lesz ,aha persze még szerencse , hogy már a lakásba befektettem , és éreztem azt , hogy mennyire fel kell öltöztetnem ahhoz , hogy ne fázzon meg !! Majd telt - múlt az idő eljött a tavasz , na végre a baba megnőtt jöhet a sport rész , hát szavakat rá , nem tudok , egyszerűen elaludni nem tudod benne , mert felkellet emelnem a sport részt le a vázról , hogy megfordítsam ! Kerekei is elég gagyik voltak ! Hát egy gyereket 1 évig szolgált , majd vettünk egy másikat ! Nem ajánlom !!

Majd megszületett kicsi 1 éve a pici öcsi ! Nála teljesen véletlenül vettünk Espiro Vectort Pro , úgye bementünk az egyik bababoltba és megláttam ilyen nagyon szép zöld színű szerelem volt első látásra ! Megérkezett az öcsi szeptemberben , hát a mózeskosár nagyon jó volt , elég volt egy pelust rakni a feje alá , olyan pihe- puha párnázott volt a mózes ! Majd ugye még télen is ezt használtuk , olyankor nem kelet annyira beöltöztettnem , mert annyira jól tartotta a hőt ! Sport részre egy rossz szavam se , több fokozatban álítható ! Kerekei nagyonjók ! Nagyon sok különbség a kettő között !

[link]

Nekünk ilyen van !

2012. nov. 15. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekünk is ez a szín tetszik!!Ezek szerint a quinnynél a márka nevet kell nagyon megfizetni.
2012. nov. 15. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen az kell megfizetni !

Hát ugye 4 éve került 150 ezerbe + 50 ezer a mózes hozzá ! És a garanciába se lehetett csak valami apróságéft vissza vinni ! Csak akkor ha már nem tudunk veke közlekedni , és ugye ez csak 6 honapig volt !

Ja és ugye akkor még vegyed meg hozzá ,babahordozot !

Espironál meg 119 ezeret kaptunk mozest es meg babahordozot es 2 ev garanci es barmiert vissza lehet vinni , es meg baba taskat is kaptunk :-)

2012. nov. 18. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!