Milyen az espiro vector babakocsi?
Figyelt kérdés
Tetszik,és az ára is elfogadható,kíváncsi vagyok a tapasztalatokra...2011. szept. 5. 18:29
1/5 anonim válasza:
szia,én ezt akartam venni,de akkor döntöttem másképp mikor kiderült,hogy egy irányból tolható csak.Amúgy szuper kocsik.
2/5 anonim válasza:
Én szeretem.Nem a tolókar fordítható,hanem az ülőrész egyben.Annyi hibája van,h. kicsi az alsó bevásárló kosár.
3/5 anonim válasza:
Nekünk is az van, szeretjük, könnyű. Bár így sem tudom felcipelni a 2-ra a babámmal együtt, dehát...magában könnyű. :) Az alsó bevásárló rész tényleg bosszantóan kicsi!
4/5 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem is lenne két kérdésem a Vectorral kapcsolatban, örülnék ha segítenétek. :)
Meddig tudtátok a mózest használni és mekkora súllyal született a babátok? Tényleg annyira kicsi a mózes?
A másik pedig, hogy mikor átkerültek a kicsik a sport részbe, az kényelmes volt Nekik? 5-6 hónaposan nem túl picik még a kagylóüléshez?
Köszönöm!
5/5 anonim válasza:
Én most vásároltam egy Espiro Vector Pro babakocsit a decemberben születendő babámnak. Rengeteget megnéztem és ez az egy volt mely tökéletesen azt adta amit kerestem. Nagyok a kerekei, felfújhatóak és mind a 3 részt mindkét irányból fel lehet tenni, ezenkívül könnyű és szerintem szép is. Az árával meg úgy voltam, hogy inkább egy normálisat veszek minthogy folyamatosan bosszankodok és félévente lecserélgetem. Ennek a típusnak a sport része szinte teljesen dönthető és nem áll a levegőbe a lába a babának. Nekem egyenlőre ennyi véleményem van, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!