Espiro Vector 4 Air babakocsi érdekelne! Kinek mik a tapasztalatai ezzel a kocsival kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tudom már tettek fel hasonló kérdést korábban , de nagyon kevés válasz érkezett rájuk. Minket viszont nagyon érdekelne, hogy másnak, hogy vált be.2009. okt. 10. 18:26
1/4 anonim válasza:
szerintem ne itt tedd fel a kérdésedet, mert itt inkább terhesek vannak. Talán a babázóknál több választ kapnál! :)
2/4 anonim válasza:
Szia!Nagyon jo babakocsi! Egyetlen baj van vele a bevásárlo tatyijába alulra egy cumisüveg fér csak.Meg a pelenkázotáskája elég ürhajós jellegű:)
Na komolyan jo babakocsi olyan könnyü tolni az 5 éves unokahugom se erőlködik,hogy tolja.Milyen színűt néztetek?Mert ha neten nézed,vigyázz mert a szín nem olyan mint valóságban.Nagyon egyszerű váltogatni az elemeket,a kereket felszerelni,kocsiba simán elfér,jo minőségű anyagbol van.Kicsit széles,de mindenhol befér,ajto nem akadály,buszon nem tudom,de szerintem ott is sima ügy.Nagyon könnyű,és mosás után sincs semmi baja.Gépben 30 fokon nyugottan mosható.Hát kb.ennyi,de ha érdekel valami írd meg válaszolok szivesen.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm a válaszodat!Már kezdtem elveszni a babakocsi keresésben. Még a Baby Point v3 is tetszik , de az Espiro sokkal jobb kocsinak tűnik. Mindenféleképpen 3 funkciós kocsit szeretnénk, esetleg ha van még ötleted (kb. ilyen árban, mint ezek) szívesen venném.
2009. okt. 11. 20:17
4/4 anonim válasza:
Huu...ilyen árban talán még jo a piere cardin ps 692,én először azt akartam meggondoltam magam,mert közelről szerintem csunya.Néztem még egyett a takkonak van egy 3 funkciósa,nem jut eszembe a neve.Az nem rossz,viszont a mintája csunya meg hihetetlen szinekba volt éppen.az olyan 110.000ft.a baby point-hoz hasonló még a titi (corában is kapható)de szerintem nem egy nagy márka durva annyaggal.Kicsit drágább de nagyon jok még a neo nato babakocsik.De én mégis az espiro-t választottam(nekem ez felelt meg a legjobban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!