Espiro magic 4? Sok a pro és a kontra. Most akkor jó, vagy nem jó babakocsi? Személyes tapasztalatok?
Na ez a bajom. Valaki utálja, valaki imádja:)! Hogy lehet így dönteni?!
Megnézni élőben hol, melyik bababoltban lehet? Ki forgalmazza?
Szia !
A fiamnak : Espiro Vector Air-ja volt , 2010- ben vettük ! Mi nagyon szerettük ! Nagyon jó kis kocsi ! Meg voltam elégedve , mint a Mózes , mint a sport részével , mind a kettő alkalmas volt mindenre ! Mi nagyon sokat sétáltunk , hisz apukánál volt az autó, így én nekem az esetek 99% gyalog kelet eljutnom ide-oda ! Nagyon jó a kerekei is ! Majd 8 hónaposan 2011 - ben vettünk neki egy Magic 4 , azt is nagyon szerettük , igen az igaz , hogy ha le van fektetve akkor elég nehéz bele tenni valamit is a kosárba ! Viszont megoldható ! Bendegúz is nagyon szerette ! 1.5 éves volt mikor terhes lettem , de közben is használtunk a kocsit , meg a szülés után is !
Kicsilányunk most 4 hónapos Bendegúz 30 hónapos ! Zóránál az Espiro Vector Prot használjuk , imádjuk ! Nagyon jó kis kocsi ! Én nekem annyira a Bertoni nem tetszik ! Szerintem az Espiro jobb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!