Szerintetek mennyire hátrány, ha a babakocsi tolókara nem átfordítható? Nektek milyen van? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
NEkünk nem fordítható át a tolókarja. Sokszor úgy éreztem jó lenne, de valahogy mindig megoldottam. A mózes és a hordozó szemben rögzíthető a vázra (így amikor pici volt látott engem), a hordozóból kilátott, a sportrész előre néz (ekkor meg már jobban érdekelte a környezet mint én). A kupolája mindhárom résznek elég nagy, azt vettem észre inkább csak engem zavart a nap!:)
Szerintem ha egyébként mindenben megfelel a kocsi, akkor ne ez döntsön! Nem tudom milyen kocsit néztél, nekünk Chicco Trio Tour4 van, szerettem volna rá ernyőt de nagyon vastag a váza (mindenhol), ráadásul nem kerek, hanem szögletes...sehol nem kaptam rá ernyőt...
Nekem az első kocsim átfordítható karú volt (ABC Design), de nagyon ritkán fordítottam át, nem igazán volt rá szükség. Szerintem is jó megoldás lehet még egy napernyő is, de, ha minden kötél szakadt, egy kis textilpelust "lógattam" a kupolára és akkor se sütött be a pici fejére a nap. Ha meg nagyobb volt, nézelődni akart, nap már nem zavarta, max én, ha elé álltam :)
Amit most vettem (GRACO Quattro Tour DeLuxe használtan), annak nem fordítható át a karja, viszont a kupolája teljes mértékben, így még praktikus is, hisz, ha a mózest rakom rá, akkor teljesen felém tud lenni a baba, ha azt megfordítom (mert csak belehelyezhető) akkor a kupolát vele együtt átfordítom egy mozdulattal.
Ha mindenképp két irányból szeretnéd tolni a kocsit, szerintem maradj az átváltható karnál, vagy a fordítható kupolánál. A vázon cserélgetés szerintem nem túl praktikus, főleg egy nagy séta alkalmával. Ahányszor máshonnan süt a nap, szerelsz és forgatsz? :)
Boldog babavárást!
14 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!