Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik olyan esernyőre...

Létezik olyan esernyőre csukható babakocsi, amin átfordítható a tolókar?

Figyelt kérdés

Vagy csak olyanok vannak, amelyekre az ülőrészt két irányból is fel lehet tenni? Mondjuk ezt elképzelni sem tudom. Van esetleg olyan oldal, ahol ez fényképekkel van szemléltetve?

Még ami fontos szempont lenne: legalább közepes méretű kerekek, tágas és nem túl vékony ülőrész, dönthetőség majdnem vízszintesig. Ja, és hogy ne legyen nehezebb 10 kg-nál! 5 hónapos babának lesz, aki jól felöltöztetve 9 kg körül van...

Írjatok légyszi márkákat, típusokat és tapasztalatokat is!

Köszönöm!

2009. nov. 25. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem nincsen esernyökocsi kétirányba tolható.Nincs is rá szügség mert mire esernyö kocsit használsz nem lesz gond ha fúj kicsit a szél stb....

Nekünk volt rendes kosaras babakocsi,mad sportkocsi,(de az is csak egyiránba tolható)és 1 éve esernyö kocsi.(ez olyan aminek tetje is van és dönthetö ha még is elaludna a baba.

2009. nov. 26. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát 5 hónapos babának.....Max. sportkocsit....2 irányböl felrakható ülörészes kocsi van,de az kombi,nem esernyökocsi.

Nekünk Chicco esernyöre csukható kocsink van,viszintes ig le ereszthetö,közepes kerekei vannak.Teteje is van,külön esövédövel.Viszont nem éppen a legkissebb.Keskeny,de hosszú.

2009. nov. 26. 07:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Peg Perego Pliko Switch. Nekünk ez van. Két irányba tolható, ernyőre csukható. Csaknem vízszintesig dönthető. A lányom a kezdetektől ezt használja, most 8 hónapos. Mi szeretjük. Azt hiszem 8 kg körül van.
2009. nov. 26. 11:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! Biztos ez a 8 kg? Mert valahol azt írja, hogy 11 kg ülőrésszel együtt a váz...

Ha 8 kg lenne egyből megvenném, de a 11 már sok.

2009. nov. 26. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, nekem 5 hónapos a lányom (7,8 kg), vettünk egy Pierre Cardin kocsit.

SZerintem max.8 kg lehet, nem mértem, használtam vettem.

Vagy 6 állásba dönthető, esernyőre csukható, elég jól zárt, véd a széltől, lábzsákos, alul kosaras, bolygókerekes, annyira dönthető, mintha a pihenőszékben feküdne, kb.160 fokig. De egy 5 hósnak ez már jó, legalábbis nekem azt mondta a gyerekorvos.

Erre gondolok:

Pierre Cardin sportkocsi PS 627 - 25990 FT

[link]

Márka szerint keress rá, a 3. kocsi lesz.

2009. nov. 26. 23:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valami ilyesmit fogunk venni, az átfordítható tolókarról lemondtam....Azok túl nehezek. Szerintem meg is nézzük a Tégelben, miskolciak vagyunk.
2009. nov. 27. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!