Ilyen az összes átfordítható tolókarú babakocsi?
A kereke jó esetben akkor is gurul, ha előre néz, és akkor is ha hátrafelé néz a baba. A miénk akárhogy is van az ülés, szépen gurul. A kerekeit nem befolyásolja az ülés állása.
Nincs valami más gond vele?
Mennyire régi? Nincs valami beakadva, elrozsdásodva?
Az atfordithatosaggal sokszor az a baj, hogy a kerekek az eredeti toloirany szerint vannak kalibralva. Tehat elol vannak kisebb, mozgekonyabb, bolygosithato kerekek, hatul nagyobbak, magszivabbak, ezek fixen allnak.
Ha egy ilyen babakocsinal megforditod a tolokart, akkor hatra kerulnek azok a kerekek, amik a konnyu iranyitasert es konnyu elinditasert felelosek, hatra pedig azok, amik a masszivitast adjak, viszont iranyitas szempontjabol nem megfeleloek. Ilyen esetben valoban joval nehezebb tolni forditva.
En pont emiatt nem hajtottam soha az atfordithato tolokaru babakocsikra. A dragabbak kozul sem mind jo ilyen szempontbol.
utolsó:
Azt nem tudod, hogy milyen típusú?
Nem PC, hanem más típus, de a mi babakocsinkat is csak úgy kényelmes tolni, ha felém néz a baba. Ha előre néz, egyszerűen képtelenség tolni.
Ez egy hatalmas újszülött kocsi.
Így amikor már nagyobb volt a babám, 10 hó körül, lecseréltem egy kisebb bolygós kocsira, amiben előre nézhetett, és kényelmes volt tolni.
Máshova kerül a súlypont ezeknél az állítható tolókarú kocsiknál, azért kényelmetlen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!