Szerintetek elhalt a baba ha kedden csináltam egy 25ös érzékenységű tesztet aminél a két csik szinte egyforma, ma meg egy másik fajta tesztet ami szintén 25ös itt meg a 2. csik szinte alig látszik. Mi a véleményetek?
Nem, szerintem nem halt el. Mivel két különböző tesztet csináltál, egyáltalán nem meglepő, hogy eltérnek. De ugyanolyan tesztnél is lehet eltérés, ugyanis nem mindig egyforma a hcg koncentrációja a vizeletben.
Ne parázz már ilyeneken. Mikor mégy orvoshoz?
Szerdàn, de mèg csak 4+4 napos vagy
ok ugyhogy uh-on nem làtszik sok minden. Az első baba elhalt. Lombikbòl született két lányom ez spontán jött össze.
Első vagyok, akkor se parázz! A tesztek miatt pláne ne. Nekem az ugyanolyan típusú teszt hétfőn reggel erős kétcsíkos volt, csütörtök reggel meg alig látszott a második csík. Mégis minden ok.
Csak pozitívan! Biztosan nincsen baj. Hétfőn csörögj rá a dokidra, hogy megnyugtatásként adjon valamit ha gondolja. Addig no stressz! És gratulálok kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!