Ti milyen fajta tusfürdőt visztek be a kórházba?
Nekem Palmolive Sensitive volt de csak érzelmi okokból:)) A férjem ezt vette nekem az első babám születésekor (nagy rohanásban kimaradt a csomiból) és annyira összekötődött a gyerekágyas napokkal hogy csak azt vettem második harmadik babámnál is. De ennek érzelmi oka volt, meg én nagyon szagérzékeny voltam terhesen is, utána is a szoptatás alatt szóval sok olyan tusfürdő volt amitől rosszul voltam olyat nyilván nem vettem, akármennyire is hypoallergén mondjuk.
Meg nekem azt mondta a védőnő is hogy mondjuk olyat nem biztos hogy érdemes venni és ráállni amit amúgy utálsz mert lehet hogy jó esetben 1 évig vagy akár tovább is szoptatsz. Tehát ha nem túl erős nem parfümös és intenzív illatú a tusfürdőd (nekünk otthon ez a joghurtos fa volt, meg baba meg a teljesen sima egyszerű kék dove) akkor maradhatsz annál is, a baba azt azonosítja be anya szagként vagyis azt IS a saját illatodon kívül (mert azért ezek a tusfürdők olyan hú de sokáig nem maradnak meg a bőrön).
De ha így kifejezetten előre gondolkozom és nincs gondom egyikkel se és anyagilag is megengedhetem én babét vettem volna, annál semlegesebb illatot nem tudok elképzelni:)
Én a fiammal nem is tudom mit vittem be, azt tudom, hogy mindig váltogattam mind a tusfürdőt, mind a deót(rexona, dove, nivea), sose volt bajom, hogy a kicsi megismer-e az illatom miatt.
A lányommal gabi fürdetőt vittem(allergiás volt rá a fiam, és fogyjon már el), utána meg itthon palmolivot használtam.
Itt se volt gond az illatok miatt, még akkor sem, amikor kómásan a párom axe-val kezdtem el fürdeni:D
Vmi antibakteriális tusfürdőt vittem. Talán BardoLife, vagy mi...
Sztem Dove-ot is vihetsz, de én inkább vmi antibacisat választanék, pl Lifebuoy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!