Maja20 kérdése:
Terhesség elején lehet ilyen fajta vérzés?
Figyelt kérdés
Május 26-án volt meg a menzeszem,azután nem egy alkalommal voltunk együtt a párommal,de most a 25.napon elkezdtem vérezni. Általában 4 napig tart nálam,de most csak 3,és a 3. napon már szinte nem is volt. Mennyiségileg viszon ugyan az volt mint szokott,színre kicsit élénkebb. Már van egy kisfiam,de nála nem tapasztaltam ilyet. A tesztem pedig negatív. Lehetséges ettől,hogy babás vagyok? Mert nagyon szeretnénk kistesót. Mit tegyek?2013. jún. 28. 15:54
1/3 anonim válasza:
Minden terheség más, de tesztelésre még hama van,simán vérezhetsz egy kicsit menzi szerüen én az első három hónapban véreztem és még is baba lett belőle.legyél türelmes kiderül nemsokára.sok sikert
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló. Köszönöm válaszod. Reménykedem még,hátha lesz baba. :-)
2013. jún. 29. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!