Szülés után normális az ilyen fajta vérzés?
2 hete szültem,nem véreztem nagyon sőt szinte alig.Viszont ma reggel mensi szerű görcsre ébredtem és a vérzésem is több mint eddig.9 körül elmentem wc-re és egy gyerek ökölnyi alvadt vér jött ki belőlem.Hívtam az orvosom de kinyomta,ilyenkor egy darabig nem szoktam zaklatni.
Másnak is volt ilyen,vagy ez normális ilyenkor?
az orvosról most inkább ne beszéljünk ezek szerint biztos beszámitható ha kinyomja a telefont..
hívd fel az ügyeletet és kérdezd meg egy idegentől hamár a dokid nem veszi a fáradtságot.
nem hallottam még ilyenről de nem kell megíjedni az ügyeletet se azért irtam mert komoly gond van hanem ott felelős beosztású doki megmondja mi lehet.
második vagyok:
abból lehet tudni, hogyha "baj van", hogy rosszul lennél és belázasodnál.
A szülés után leellenőrzik a placentát, hogy minden darabja megvan-e.
Nagyon-nagyon ritka, hogy ezt elvétik, ilyenkor történhet hogy elfertőződik valami odabent, és galibát okoz, de mint már írtam, ez magas lázzal, rosszulléttel járna, Nálad 99%, hogy nem erről van szó.
Köszönöm szépen,kicsit megnyugodtam!
Az orvosom nagyon normális,ha nem veszi fel akkor annak tényleg nyomós oka szokott lenni,ezért nem hívtam vissza.Ilyenkor ha nem hívom ő mindig visszahív amikor ráér.
első v.
én mindig az ügyeletet hivom mert pont emiatt nincs dokim ha ilyet csinálna azt nem tudnám lenyelni tőle.
a gyerekorvos eljátszotta le is váltottam.
Ez teljesen rendben van, hiszen két hete szültél!
A görcs azért is van, mert húzódik össze a méh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!