Császár után 3 héttel normális a vérzés? Tegnap volt 3 hete a császárom, kb egy hétig véreztem egy kicsit, aztán elmúlt és ma reggel megint elkezdődött.
Figyelt kérdés
Dokit délután hívom, addig is érdekelne mások tapasztalata.2011. szept. 7. 07:19
1/5 anonim válasza:
Igen,nekem 6 hétig volt elég sok.
2/5 anonim válasza:
Nekem szórványosan volt vérzésem a 4. hétig, utána már semmi.
Császár utáni 1 hétben rengeteg vér jött ki belőlem. 2. héttől már viszont alig.
3/5 anonim válasza:
Én is csaknem hat hétig vérezgettem, igaz, az utolsó 2-3 hétben hol elmúlt-hol visszajött valamennyi vérzés. Szerintem normális, persze sose árt, ha orvos is ezt mondja.
4/5 anonim válasza:
Nekem is kb 2 hétig volt erős, aztán elmúlt...örültem is nagyon. Aztán az egyik szopi alkalmával sikerült eláztatnom a heverőt :S, akkor megint pár napig erős volt. Volt, hogy ilyen átlátszó valami jött, aztán megint véreztem. Összességében nekem is az a gyermekágyi (6 hét) időszak így telt. Aztán szépen elmúlt minden :) Jah és én is császáros voltam.
5/5 anonim válasza:
Igen!Nekem volt hogy 1 hétig nem volt semmi,aztán megint pár napig volt,így telt el a 6 hét.
2x császáros,mindkettőnél így volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!