Reggel 5 perces fajasaim voltak. Varni akartam meg had erosodjon. Elmentem furdeni aztan most meg mindig vannak fajasok csak mar nem 5 percenkent.5,7,10 mikor hogy. Normalis ez?
Szrintem indulj a órházba!! Az én fiam 3 hós rendszertelen fájásaim voltak és szülés alatt is rendszertelen maradt.Végül rá 4 órára megszületett.Ha megszületett akkor légyszi írj ide egy értesítést:-) Drukkolok. :-)
Sok szerencsét és Jó babázást!
Szerintem is a fajdalmaid hosszusagat kene figyelned, hogy meddig tart egy-egy fajas. Az, hogy ezt mennyire erzed erösnek, az nem sokat szamit, hiszen sok esetben a fajasokat enyhenek erzi a nö, kinek hogy... A kadban amugy a joslofajasok mindig enyhülnek, tehat az is lehet, hogy csupan joslo fajas volt. Talan erdemes bemenni a korhazba, ha teheted, induljatok el.
A lenyeg, hogy a babad küldi a jeleket, es hamarosan olyan szerencses lehetsz, hogy a kezedben tarthatod! :)
Nagyon szep es könnyü szülest kivanok neked!
Es persze jo egeszseget mindkettötöknek!
(egy kicsit irigykedö kismama, aki meg csak a 31. hetben van... :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!