Beindult a szülés? 10-15 percenként fáj a hasam a derekam majd leszakad.39 hetes vagyok. Első baba.
Be bizony! Riaszd a párod, vagy a mentőket, készítsd a pakkot, lélegezz egyenletesen - 2 fájás közt nagyokat, lassan, fájáskor kicsiket!
Könnyű szülést kívánok!
Szia!
Valószínű igen...:) Kórházi csomagod ugye ott a közelben?:) Könnyű, gyors szülést kívánok!!
Én írni kezdtem, 6-7 percenként ismétlődött délben, fél óráig néztem és estére megszületett a kisfiunk. Nekem azt mondta a dokim, ha úgy gondolom, egy ctg-re menjek be, ha vaklárma, hazajövök, ha nem, akkor majd hívják őt. Felhívtam délben a dokimat, hogy én szerintem ez az és bemegyünk, azt mondta hogy első babával akár 3-szor is árnyékra vetődnek az anyukák, hát nálunk nem ez volt. Még a szülészeten is elég szkeptikusan néztek rám, de végül szülés lett aznap este. Akkor már 2-3 perces fájásokat mutatott a ctg.
Gondolom a Te és a babád csomagja már egyben van. Szerintem is menj be inkább egy vizsgálatra. Könnyű szülést neked!!!
Remélem, már szülsz!!! :-))
Írd majd meg, mi volt!
Drukkolok, könnyű szülést!!!
Nekem is így kezdödött, aztán véres magzatvíz is szivárgott. Rá 4 órára már megvolt a pici.:)
Remélem ez már nálad is az! Kérlek írj, hogy mi lett veletek!:)
Akkor en vagyok a kivetel.
A masodik szulesem nekem is igy kezdodott, 5 percesekkel ertunk be a korhazba, majd szepen leallt a folyamat.
3 nappal kesobb kellett inditani, mert nem folytatodott spontan, viszont 1333-as volt a mehszajam.
REmelem neked nem var ennyit a babad es mar javaban szulsz!
Mar biztosan babazik a kerdezo :)
Gratulalok :) Majd ird le legyszi, hogy hogyan volt !
Hogy hivjak a babat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!